Egyéb kategória

Elhozzuk nektek a Debreceni Viragkarnevált

Ne szomorkodjatok, ha nem jutottatok el idén (sem) a Debreceni Virágkarneválra. Elhozzuk nektek egyenesen az esőmentes, kényelmes szobába.
vous - 2015.08.20.
Elhozzuk nektek a Debreceni Viragkarnevált

Szenior szerkesztőnk, Mariann, bár nagy világjáró, debreceni születésű, így olyan szerencsés, hogy közelről nézheti meg a gyönyörű alkotásokat. Gondolt rátok is, így küldött pár képet a helyszínről. Persze nagyon irigykedünk, hiszen örök élmény lenne élőben látni a szebbnél szebb virágkocsikat, az időjárás miatt így mégiscsak kényelmesebb lesz.

Minden évben augusztus 20-án virágkocsik vonulnak fel Debrecenben – idén tizennégy. A karnevál Tiszafüreden kezdődött. A tiszafüredi halasnapokon először láthatta a nagyközönség Debrecen és Tiszafüred kocsiját, amelyek ma szintén felvonultak. Mariannak még szerencséje volt, hogy látta a kocsikat, időközben megtudtuk, hogy a folyamatos esőzés miatt a virágkarneváli hét csütörtöki, debreceni Nagyerdőbe tervezett programjai elmaradnak.

.

.

Ti voltatok már valaha a Virágkarneválon? Osszátok meg élményeiteket velünk! 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.