Egyéb kategória

Elhozzuk nektek a Debreceni Viragkarnevált

Ne szomorkodjatok, ha nem jutottatok el idén (sem) a Debreceni Virágkarneválra. Elhozzuk nektek egyenesen az esőmentes, kényelmes szobába.
vous - 2015.08.20.
Elhozzuk nektek a Debreceni Viragkarnevált

Szenior szerkesztőnk, Mariann, bár nagy világjáró, debreceni születésű, így olyan szerencsés, hogy közelről nézheti meg a gyönyörű alkotásokat. Gondolt rátok is, így küldött pár képet a helyszínről. Persze nagyon irigykedünk, hiszen örök élmény lenne élőben látni a szebbnél szebb virágkocsikat, az időjárás miatt így mégiscsak kényelmesebb lesz.

Minden évben augusztus 20-án virágkocsik vonulnak fel Debrecenben – idén tizennégy. A karnevál Tiszafüreden kezdődött. A tiszafüredi halasnapokon először láthatta a nagyközönség Debrecen és Tiszafüred kocsiját, amelyek ma szintén felvonultak. Mariannak még szerencséje volt, hogy látta a kocsikat, időközben megtudtuk, hogy a folyamatos esőzés miatt a virágkarneváli hét csütörtöki, debreceni Nagyerdőbe tervezett programjai elmaradnak.

.

.

Ti voltatok már valaha a Virágkarneválon? Osszátok meg élményeiteket velünk! 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.