Egyéb kategória

Elképesztő családi szálra derült fény a Disney-szereplők között

Meglepő információk kerültek nyilvánosságra, egyenesen a Jégvarázs című mesefilm rendezőjétől.
vous - 2015.08.19.
Elképesztő családi szálra derült fény a Disney-szereplők között

A Disney-rajongók szeretik a filmekben szereplő karakterek között megtalálni a kapcsolatot, de most más pletykák is érkeztek. Chris Buck, a Jégvarázs és a Tarzan rendezője látott el minket nem kevés infóval, például arról, hogy Anna és Elza szülei valójában nem is haltak meg, hanem arra a szigetre tévedtek, ahol Tarzan is élt. Gondoltátok volna? 

Egy különleges Disney-filmvetítésen Buck elmondta: Elza és Anna szülei tényleg nem haltak meg, csak kicsit tovább vesződtek a tengeren azért, mert az édesanya terhes lett és a hajón adott életet kisfiának. Elsodródtak, hajótörést szenvedtek és egy dzsungelben kötöttek ki. Fából építettek házat, majd egy leopárd megölte őket, fiukat pedig a gorillák nevelték fel. Ismerős a sztori, ugye?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.