Egyéb kategória

Megmutatjuk, mit tanít a divatról a mai nőnek a 20. század legnagyobb divattervezője

Mindannyiunknak szüksége van példaképekre. Olyan ösztönző karakterekre, akik bejárt életútjukkal irányt mutatnak, és erőt adnak a saját céljaink megvalósításához.

vous - 2015.08.19.
Megmutatjuk, mit tanít a divatról a mai nőnek a 20. század legnagyobb divattervezője

A szépség ott kezdődik, amikor eldöntöd, hogy önmagad leszel.

– mondta Coco Chanel, aki igazi, örök példakép lehet bármelyikünk számára. Bebizonyította, hogy kellő kitartással és kemény munkával bármire képesek lehetünk.

Stíluskreátor, aki újító, merész ötleteivel átformálta a divatvilágot. Az öltözködésről és az életről vallott elvei a mai napig örök érvényűek. Arra biztatnak, hogy merjük felvállalni az egyéniségünket, és az általunk viselt ruhákon keresztül kifejezésre juttatni azt.

Nem az a fontos, hogy a legdrágább ruhákat viseljük, sokkal fontosabb, hogy mindezt stílusosan tegyük, és bátran merjünk különbözni a többiektől. "Az igazi elegancia az egyszerűségben rejlik" – vallotta. Ha ezt tudatosítjuk magunkban, nem eshetünk nagy hibákba.

Illusztrációimmal most őt idézem. Olyan ikonikus darabokat hoztam, amelyek valószínűleg soha nem fognak kimenni a divatból, és biztos alapjai lehetnek egy divatérzékeny VOUS-lány ruhatárának. Mindig viseljetek tehát parfümöt, legyen legalább egy rúzsotok, ami passzol hozzátok. Hordjatok bizsut és kiegészítőket, hiszen a legegyszerűbb öltözékeket is könnyen fel lehet dobni velük.

Forrás:
Cséfalvay Fanny

A cipőtök mindig szép és igényes legyen, és rendelkezzetek olyan alapdarabokkal, mint a kosztüm és az a bizonyos kisfekete.

Forrás:
Cséfalvay Fanny

A divat egy játék, bármi megengedett. De hatalom is, éljetek vele!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Ilyen egy álomotthon Budapesten 2024-ben! Elindult a Dürer Park lakóépületeinek értékesítése
Otthon
Ilyen egy álomotthon Budapesten 2024-ben! Elindult a Dürer Park lakóépületeinek értékesítése
vous - 2024.07.25.
A Portfolio Property Awardson korábban „Az Év Koncepciója” díjat elnyerő Dürer Park projekt keretében elindult a lakóépületek értékesítése. A 207 lakás a Városliget közvetlen közelében kap helyet. A tervezés során a magas minőség és a jövőre is gondoló, energiahatékony épületek létrehozása volt a cél.