Egyéb kategória

NORIE-tipp: készítsetek stresszoldó fürdősót mindössze 3 hozzávalóból!

Nincs is jobb annál, mint egy hosszú nap után fáradtan elnyújtózni egy kád vízben. S mi tehetné ezt még kellemesebbé? Egy adag stresszoldó fürdősó! Figyelem! Íme, a recept!

vous - 2015.08.18.
NORIE-tipp: készítsetek stresszoldó fürdősót mindössze 3 hozzávalóból!

Hozzávalók:

  • 200 g keserűsó (gyógyszertárban lehet beszerezni)
  • egy nagyobb rózsa szirmai
  • pár csepp rózsa illóolaj

Forrás:
iStock

Elkészítés:

Az összetevőket beledobáljuk egy mixerbe/aprítóba és addig forgatjuk, amíg a rózsa szirmai apró darabokra nem darálódnak. Utána tálba szedjük, és már lehet is a fürdővízhez adagolni az illatos relaxáló fürdősónkat.

Kellemes ejtőzést!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.