Egyéb kategória

Halálos balesettel zárult a Sziget fesztivál

Bár az idei Sziget is számos élménnyel gazdagította a bulizókat, és több rekordot is megdöntött, a rendezvény sajnos egy férfi halálával zárult.
vous - 2015.08.17.
Halálos balesettel zárult a Sziget fesztivál

Hétfő hajnalban elhunyt egy német férfi a Sziget fesztivál területén, mikor egy nehéz faág a sátrára zuhant. Az eseményről a rendezvény sajtóirodája közleményben tájékoztatott:

Több órával a fesztivál zárása után, 11.30 körül egy letört faág okozott balesetet a Hajógyári-szigeten. Az éjszakai esőzés okán a III. kerülethez közeli galériaerdő egyik fájának ága a nagy súlyú víz miatt szakadhatott le, s esett egy alatta lévő sátrazóra. A baleset egy figyelmeztető táblákkal tiltott, kempingezésre nem alkalmas, a fesztivál területén kívüli, elzárt, de alapvetően is nehezen megközelíthető helyen, az ártéren történt. A fesztivál orvoscsoportja azonnal a helyszínre érkezett és megkezdte az újraélesztést, de sajnos nem tudtak már segíteni a súlyosan sérült német fiatalemberen.

Idén egyébként a VOUS szerkesztősége is ellátogatott a fesztiválra, ahol egyik kolléganőnk kipróbálta a pisitölcsért, Nóri pedig a Sziget-szüzességét vesztette el.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Ilyen egy álomotthon Budapesten 2024-ben! Elindult a Dürer Park lakóépületeinek értékesítése
Otthon
Ilyen egy álomotthon Budapesten 2024-ben! Elindult a Dürer Park lakóépületeinek értékesítése
vous - 2024.07.25.
A Portfolio Property Awardson korábban „Az Év Koncepciója” díjat elnyerő Dürer Park projekt keretében elindult a lakóépületek értékesítése. A 207 lakás a Városliget közvetlen közelében kap helyet. A tervezés során a magas minőség és a jövőre is gondoló, energiahatékony épületek létrehozása volt a cél.