Egyéb kategória

Nagy nyári hajrá: ezeket tegyétek még meg augusztusban

Csajok, S.O.S., a nyárból összesen két hetünk maradt! Itt az ideje, hogy bepótoljátok – vagy újra és utoljára megtegyétek – mindazt, amire később már nem lesz alkalmatok idén. Benne vagytok egy utolsó, nagy nyári hajrában?

vous - 2015.08.17.
Nagy nyári hajrá: ezeket tegyétek még meg augusztusban

Fesztiválozzatok!

Forrás:
Pixabay.com

Koncertek, barátok, hideg sör és naplemente – fesztivál nélkül egyszerűen nem is nyár a nyár. Igaz, lassan vége a fesztiválszezonnak, de akad még néhány a nyár végén is. Ha csak egy napra is, de ugorjatok el egyre a barátaitokkal és bulizzatok még egy hatalmasat!

Irány a Balaton!

Forrás:
Pixabay.com

A Balatonon minden más. Ahogy a tóra nézek, én valahogy megnyugszom és ekkor érzem igazán: nyár van! Adjatok ti is egy napot ennek az érzésnek: egyetek lángost, vízibiciklizzetek és lebegjetek a matracon. Ha valami, ez tényleg ki tud szakítani a hétköznapokból.

Tartsatok kerti partit!

Forrás:
pixabay.com

Egy kis sült hús, saláta és pár pohár finom koktél – kell ennél több? Hívjátok össze a barátokat és tartsatok egy utolsó, nyárzáró grillezést!

Egyetek nyári gyümölcsöket!

Forrás:
pixabay.com

Dinnye, sárgadinnye, áfonya – ne hagyjátok ki ezeket a fincsi egészségbombákat! Nyáron teremnek a legfinomabb gyümölcsök, melyekből ha most nem falatoztok, akkor egy évet kell várnotok rájuk. Készítsetek belőlük limonádét, gyümölcssalátát vagy sütit!

Fürkésszétek az eget!

Forrás:
pixabay.com

Csak feküdjetek ki a szabad ég alá és nézzetek fel! Egyszerűen gyönyörű, tiszta és végtelen. Főleg most, augusztusban érdemes, mert ilyenkor van a legtöbb hullócsillag, ami mint tudjuk, valóra válthatja a kívánságaitokat.

Fagyizzatok!

Forrás:
pixabay.com

Rendeljetek egy hatalmas fagyikelyhet! Semmi nem esik olyan jól a nagy melegben, mint egy extranagy hűsítő finomság. 

További szép nyarat mindenkinek!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Ilyen egy álomotthon Budapesten 2024-ben! Elindult a Dürer Park lakóépületeinek értékesítése
Otthon
Ilyen egy álomotthon Budapesten 2024-ben! Elindult a Dürer Park lakóépületeinek értékesítése
vous - 2024.07.25.
A Portfolio Property Awardson korábban „Az Év Koncepciója” díjat elnyerő Dürer Park projekt keretében elindult a lakóépületek értékesítése. A 207 lakás a Városliget közvetlen közelében kap helyet. A tervezés során a magas minőség és a jövőre is gondoló, energiahatékony épületek létrehozása volt a cél.