Egyéb kategória

Akcióban a NORIE Team – Milyen a tökéletes külső és ruha állásinterjúra? Megmutatjuk!

Madonna és Judit. Mi a közös bennük? Mindketten tudják, hogy egy nőnek bizony időről időre meg kell újulnia, fel kell frissülnie. Madonna ebben élen jár, mindenki példát vehet arról, ahogy egyes korszakaival mindig hozott valami egyedit: ha kellett, szende volt, ha kellett, vad, aztán még vadabb, de példás anyuka és díva is egyben. Judit pedig most döntött úgy, hogy többre vágyik az anyaszerepnél, vonzó nőként is szeretné magát viszontlátni.

vous - 2015.08.16.
Akcióban a NORIE Team – Milyen a tökéletes külső és ruha állásinterjúra? Megmutatjuk!

Judit két kicsi gyerek anyukája, igazi bombázó, habár ezt nem érzi mostanában. Azt mondta, szívesen viselne végre olyan ruhákat, amelyek nem a kényelemről szólnak, hanem a csajos oldalát villantják meg, mert a gyereknevelés eleinte mindenről szól, csak a sminkelésről, nőies öltözködésről nem.

Forrás:
Molnár Gábor

Forrás:
Molnár Gábor

Általában kényelmes öltözetekben vagyok. Sportcipő, farmer, póló kombináció. A sminkemre pedig egy kis arcpír – mert mindig olyan sápadt vagyok –, fekete szemtus, szempillaspirál és egy kis semleges színű rúzs jellemző. A kisfiam ősszel bölcsődébe megy, rám pedig álláskeresés vár.

Szeretnék az állásinterjúk során megnyerő, magabiztos, stílusos képet festeni magamról. Ezért is jelentkeztem hozzátok átalakításra, kell egy kis önbizalom.

Esküvőd lesz? Kerek születésnapot ünnepelsz? Szeretnéd meglepni magadat vagy a párodat? Alakuljatok át velünk! Szépítő csomagokért és kedvezményekért kattints ide!

Amikor Judit nálunk járt, mi már tudtuk, hogy a VOUS-n Madonna lesz a nap témája, amikor a fotói megjelennek. Lássuk be, ez szerencsés egybeesés. Madonnának azt a korszakát választottuk, amelyet a maszkulin öltözködés mellett az abszolút lágy, nőies frizura és smink jellemzett.

Forrás:
Molnár Gábor

Amikor készen lettünk, megbeszéltük Judittal, hogy melyek azok a darabok az öltözékéből, amiket akár egy állásinterjún is nyugodtan viselhet. Egy fehér inggel sosem lőhetünk mellé, a smink pedig szép és klasszikus volt, de azt tanácsoltuk, hogy munkakeresésnél inkább egy természetesebb árnyalatú rúzst válasszon majd a tusvonal mellé. Most viszont nagyon tetszett Juditnak és nekünk is ez a vadóc stílus, magáénak érezte a szettet, és ez meg is látszik az elkészült képeken.

Objektum doboz

Forrás:
Hámori Zsófia

Nadrág és blúz: Envy Fashion – Corvin Sétány, kalap: H&M, cipő: Primadonna Collection

Forrás:
Molnár Gábor

Forrás:
Hámori Zsófia

Forrás:
Molnár Gábor

Forrás:
Molnár Gábor

Jó egészséget, sok sikert és boldogságot kívánunk Juditnak a jövőben, akit egyébként úgy megszeretett a csapat, hogy reméljük, hamarosan visszajön hozzánk majd egy kis látogatásra! Vagy akár állásinterjúra… 🙂

Forrás:
Molnár Gábor
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.