Egyéb kategória

Pótoljátok be ma, ami eddig kimaradt a nyáron!

Olyan forró ez a nyár, hogy sokan több időt töltenek vízpart mellett, mint otthon. Mivel ugyanannyira van meleg a szobátokban, mint a szabadban, ezért tulajdonképpen teljesen mindegy, hol folyik rólatok víz. De nem ma! Reggel különös hangra ébredtem: esik.
vous - 2015.08.16.
Pótoljátok be ma, ami eddig kimaradt a nyáron!

Bizony, eljött a lehűlés. Azért a télikabát még maradhat a szekrény mélyén, ez csupán annyit jelent, hogy nem 38 fok van, csupán 24. Strandidő határán billegünk, és mivel a part összes kavicsát már ismeritek, ezért lehet, ma inkább otthon maradtok. De adja magát a kérdés: mit lehet ilyenkor csinálni?

Forrás:
Pixabay

 

Takarítsatok!

Elmúlt az a hőség, amikor egy egyszerű sepréstől is leizzadtatok. Előbújhat a lassan már pókhálós porszívó és portörlő, és csilloghat is a lakás. Újra.

Rakjatok rendet!

Eddig amikor hazaértetek, csak ledobtátok a cuccokat a fotelba, hogy majd ha nem lesz ilyen meleg, elpakoljátok? Akkor szólok: eljött ez a nap. Ma már nincs meleg, rendet lehet rakni a nyári szandik és ledobott rövidnadrágok között.

Játsszatok!

Egy pakli UNO mindenkinek van otthon. Próbáljátok ki, milyen, ha nem fürdőruciban a strandon ülve játszotok. Higgyétek el, sokat fogtok nevetni. De ha van háziállatotok, játsszatok vele. Ő is veletek örül a lehűlésnek, és Cirmi biztos boldog lenne egy kis játékdobálástól.

Filmezzetek!

Megunhatatlan program a filmezés. Az internet telis-tele van filmekkel, tuti találtok olyat, ami tetszik, és még nem láttad. De ha nincs ötleted, a Pocahontas még mindig ott van.

Főzzetek!

Biztos van otthon néhány alapanyag, amiből egy levest vagy valamilyen egyszerű krumplis ételt össze tudtok dobni. De ha édesre vágytok, még mindig ott van az örök recept: csokis muffin!

Nektek mihez van ma kedvetek?

Címkék: #eső #otthon #program
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.