Egyéb kategória

Öröm és boldogság! Visszatér Xena, a harcos hercegnő

A pletykáknak vége, már csak tényekről beszélünk. Bizony, a Xena, a harcos hercegnő visszatér a tévéképernyőkre!
vous - 2015.08.14.
Öröm és boldogság! Visszatér Xena, a harcos hercegnő

A Xena, a harcos hercegnő sorozatra biztosan ti is emlékeztek. Számomra – a koromból adódóan – csak néhány emlékkép maradt meg, mikor gyerekként kapcsolgattam a tévét és egy folyton üvöltöző nőt láttam, aki sárral a fején rohangált, meg harcolt. Na, ő volt Xena. 

A múlt hónapban felreppent a pletyka, hogy az NBC újraindítaná a legendás és felejthetetlen sorozatot, bár a Xenát alakító Lucy Lawless tagadta, hogy a hír igaz lenne, egészen mostanáig.

Az NBC Entertainment elnöke, Bob Grenblatt ugyanis elmondta, nemcsak tervezik, hogy újra elindítják a sorozatot, hanem már írót is keresnek. Azt is hozzátette: ez nemcsak egy folytatás lesz, hanem teljesen újjá szeretnék alakítani Xena remek karakterét. 

Forrás:
Instagram/tufacecine

Az viszont már korántsem biztos, hogy Xenát most is a jól ismert Lucy Lawless fogja alakítani. Igaz, hogy valamilyen szerepet szánnak neki a sorozatban, csak azt kell kitalálniuk, hogy mégis mit. Az NBC már tárgyal egy potenciális írójelölttel, de az üzletet sajnos még nem kötötték meg. Az információk szerint a folytatás 2016-ban fog debütálni.

Úgyhogy Xena-fanok, már nem kell sokáig várnotok, hogy régi, kedves sorozatotokat újra tévéképernyőn láthassátok. 

Ajánlott cikkek