Egyéb kategória

Tökéletes módon vágtak vissza a gyűlölködőknek ezek a szülők

Ha lenne ilyen tantárgy az élet iskolájában, ez az anya és apa szülőségből jelesre vizsgázott volna. Nem kellenek szavak, elég volt egy kis festék, és a szülők kimutatták határtalan elfogadásukat gyerekeik felé.
vous - 2015.08.14.
Tökéletes módon vágtak vissza a gyűlölködőknek ezek a szülők

Amikor egy anya gyerekét bántják, az olyan, mintha őt bántanák. Ez a testvérpár nyíltan biszexuális, amit közvetlen környezetük elfogad, de sajnos vannak, akik nem, és ezt nem is bírják magukban tartani. Ilyenkor kerül elő a festékszóró, amivel sajnos bármilyen bántó megjegyzést lehet tenni akár egy garázsajtóra felfestve, ahogy ezzel a családdal ez meg is történt. A szülőket nagyon lesújtotta az eset, és miután rendőrségi bejelentést tettek, letakarították a kaput, és nem hagyták szó nélkül a történteket. Saját eszközükkel támadtak vissza a rongálóknak, és a Pride színeire festették a garázskaput.

Az eredmény megdöbbentően hatásos. Mindamellett, hogy nagyon szépre sikerült, rengeteg üzenetet hordoz magában. „Elfogadom a gyerekem”, „Igen, meleg vagyok, felvállalom” és „A környezetem fogadjon el engem”.

Forrás:
https://twitter.com/nannydotnetwork/status/631111800851927040/photo/1
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.