Egyéb kategória

Introvertált csajok és pasik: lehet, hogy félreismerted őket

Mielőtt hatalmas életbölcsességek magyarázásába kezdenék, hogy miért ismerjük félre rendszerint az introvertált embereket, előbb tisztázzuk , hogy mi az introverzió és az extroverzió közötti különbség. Ez a két típus mutatja az alapvető beállítottságunkat, a viselkedésünket és a személyiségünket. Az introverzió befelé fordulást, az extroverzió kifelé fordulást jelent. De mit kell figyelembe vennetek, ha egy vérbeli befelé forduló emberrel van dolgotok? 
vous - 2015.08.11.
Introvertált csajok és pasik: lehet, hogy félreismerted őket

Nem olyan vészes a helyzet, mint amilyenre gondoltok! Tudjuk, hogy a befelé forduló emberekről általában (sokszor) rossz kép alakul ki a fejünkben és az első gondolatunk velük kapcsolatban, hogy maguknak valóak és igazából semmit nem lehet velük kezdeni. Olyan semmilyenek. Csak vannak. Ó, ha tudnátok, kedves nem introvertáltak, hogy milyenek is ők valójában…

Amúgy ők szeretik az embereket

Pedig azt gondolnánk, hogy mivel az első számú tevékenységük, hogy a saját gondolataikkal foglalkoznak és a belső értékeiket fedezik fel, ezért kizárt dolog, hogy megszeressenek más embereket. A felületességre kicsit sem adnak, inkább a mély és tartós barátságok kialakítására törekszenek. Minőségi társaságot keresnek, nem a mennyiségre mennek.

Nem is unalmasak

Ők is járnak ám bulizni, ők is tudják jól érezni magukat! Sőt, mi több, néha bulibárókat megszégyenítő partiarcokká válnak.

Forrás:
Pixabay

Mély gondolataik vannak

Oké, ehhez talán még nem is kell introvertáltnak lennie valakinek, hogy mélyenszántó gondolatokkal legyen megáldva, de leginkább rájuk jellemző ez a fajta gondolkodás.

Szeretnek ismerkedni

Ha egyéjszakás kalandot szeretnél valakivel, akkor inkább egy erősen extrovertált, de semmiképpen sem introvertált személlyel essetek az ágyba. Utóbbiak inkább meg akarnak ismerni és egy éjszaka alatt fel akarják tárni lelketek legmélyebb pontjait. Egyértelműen kicsit elemezni és megérteni akarnak titeket.

Szeretnek egyedül lenni

Vágynak a magányra, jó nekik egyedül és szükségük van arra, hogy békén hagyják őket egy ideig. Szóval ne vegyétek magatokra, ha az introvertált pasitok magára zárja az ajtót és fülessel a fülében csak néz maga elé és zenét hallgat.

Az a helyzet, hogy ezek a tulajdonságok rám is érvényesek, mégsem gondolom magam introvertáltnak. Gondolom, nem vagyok ezzel egyedül és egy-két pontban ti is magatokra ismertetek. Nektek mi a véleményetek az introvertált emberekről? Tényleg unalmasak lennének?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Ilyen egy álomotthon Budapesten 2024-ben! Elindult a Dürer Park lakóépületeinek értékesítése
Otthon
Ilyen egy álomotthon Budapesten 2024-ben! Elindult a Dürer Park lakóépületeinek értékesítése
vous - 2024.07.25.
A Portfolio Property Awardson korábban „Az Év Koncepciója” díjat elnyerő Dürer Park projekt keretében elindult a lakóépületek értékesítése. A 207 lakás a Városliget közvetlen közelében kap helyet. A tervezés során a magas minőség és a jövőre is gondoló, energiahatékony épületek létrehozása volt a cél.