Egyéb kategória

Virágok, amikről nem hisszük el, hogy valódiak

Ha a pasi szívéhez a gyomrukon keresztül vezet az út, akkor a nőknél egyértelműen a virágok a tuti befutók. Olyan csodálatos képeket találtam az Instagramon virágcsokrokról, hogy egyből bele is fájdult a szívem. Felvetődött a kérdés, én miért nem kaptam még ilyen szépséget soha életemben?!
vous - 2015.08.11.
Virágok, amikről nem hisszük el, hogy valódiak

Első ránézésre nem tudtam eldönteni, hogy élő vagy művirágok képeit elemezgetem. Rátapadtam a monitorra és centiről centire végignéztem őket, mert egyszerűen nem akartam elhinni, hogy ezek igaziak. Mivel a valódi virágoknál nincs is szebb, ezért most olyan virágcsokor-gyűjteményt mutatok nektek, amiktől garantáltan mosolyra görbül majd a szátok. Szépek, csodásak, különlegesek és minden nő ilyet érdemel! Azt pedig, hogy tényleg ilyen gyönyörűek vagy csak jól vannak fotózva, döntsétek el ti! Mindenesetre én az összeset akarom!

Forrás:
instagram.com/leatherandlattes

Forrás:
instagram.com/peachpeoniesandpearls

Forrás:
instagram.com/jinyflorist

Forrás:
instagram.com/detailsdallasfloral

Forrás:
instagram.com/hemtam

Forrás:
instagram.com/bloom_room

Forrás:
instagram.com/julinfinity_

Ti tudjátok, hogy mi a kedvenc virágotok titkos üzenete?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Ilyen egy álomotthon Budapesten 2024-ben! Elindult a Dürer Park lakóépületeinek értékesítése
Otthon
Ilyen egy álomotthon Budapesten 2024-ben! Elindult a Dürer Park lakóépületeinek értékesítése
vous - 2024.07.25.
A Portfolio Property Awardson korábban „Az Év Koncepciója” díjat elnyerő Dürer Park projekt keretében elindult a lakóépületek értékesítése. A 207 lakás a Városliget közvetlen közelében kap helyet. A tervezés során a magas minőség és a jövőre is gondoló, energiahatékony épületek létrehozása volt a cél.