Egyéb kategória

5 mondat, amitől eláll a szavatok a párkapcsolatotokban

A párkapcsolatban a veszekedésnek rengeteg változata van. Duzzogós, egymást utálós, egymáshoz nem szólós, aztán az ordítozós, ajtócsapkodós, békülős szexbe fulladós vagy a racionálisan megbeszélős. De van az a veszekedés, aminek esélye sincs kibontakozni, mert amit mondanak, attól egyszerűen Eláll.A.Szavatok.
vous - 2015.08.11.
5 mondat, amitől eláll a szavatok a párkapcsolatotokban

Haha, van egy hírem, nekem jó, neked rossz: hétvégén megyek nyaralni haverral Ausztriába, te meg itthon maradsz.

Mivan? Először is, felőlem menjél, másodszor pedig tanulj meg kulturáltan bejelenteni dolgokat. Önmagában bántó tud lenni, hogy utolsó utáni pillanatban közlöd, amúgy nem leszel hétvégén, de akkorra terveztünk közös programot is. Persze, lehet, hogy nem olyan izgi, mint Ausztria, de az, hogy még ilyen stílusban jelented be, az kábé azt sugallja, hogy az érzelmi színvonalad egy teáskanállal egy szinten áll (igen, a Harry Potterből idéztem).

Megyünk gokartozni a haverokkal, de te csaj vagy, úgyse akarsz jönni.

Szerinted hányadik században taposunk, de tényleg? Szorítsam le a mellem, vágjam kopaszra a hajam, hogy pasinak nézzek ki és gokartozhassak egyet? Egyébként köszi, de igazán, hogy kikéred a véleményem arról, szeretnék-e menni. Ha meg haverbulit akarsz, azt mondd, ne a női létemmel takarózz!

– Szívem, már mindent kitakarítottam, levinnéd a szemetet, kérlek szépen?
– Miért, te nem tudod?

Rendben. Leviszem a szemetet, és te csinálod az ÖSSZES többi mindent.

– Menjünk át anyámékhoz hétvégén, régen láttam őket.
– Nem mindegy, hol nem csinálsz semmit?

Bármilyen döbbenetes, nem. Mióta veled vagyok, ritkán látom a szüleimet, így időnként ott szeretném csinálni a SEMMIT. Egyébként én is el szoktam fáradni, én is dolgozom, és vezetem a háztartást, szervezem az életet, olykor még a tiédet is. Úgyhogy most az lesz, amit én mondok. Pasztmek.

Miért hisztizel? Megint megjött?

Még szerencse, hogy nem menstruálok mindig, mikor felidegesítesz. Valószínűleg elvéreznék.

Nektek mitől áll el a szavatok?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Ilyen egy álomotthon Budapesten 2024-ben! Elindult a Dürer Park lakóépületeinek értékesítése
Otthon
Ilyen egy álomotthon Budapesten 2024-ben! Elindult a Dürer Park lakóépületeinek értékesítése
vous - 2024.07.25.
A Portfolio Property Awardson korábban „Az Év Koncepciója” díjat elnyerő Dürer Park projekt keretében elindult a lakóépületek értékesítése. A 207 lakás a Városliget közvetlen közelében kap helyet. A tervezés során a magas minőség és a jövőre is gondoló, energiahatékony épületek létrehozása volt a cél.