Egyéb kategória

Segítünk, hogyan felejtsétek el végre az exeteket

A szakítás mindig fájdalmas, ha elhagynak, ha ti vetettek véget neki, mindenkinek nehéz. Nem véletlen, hogy sokszor a szakítás után is egy ideig az exen kattog az agyatok, még akkor is, ha már egy új kapcsolatban vagytok.
vous - 2015.08.10.
Segítünk, hogyan felejtsétek el végre az exeteket

Nem történt ez máshogy ennek a cikknek a szerzőjénél sem, aki sokat gondol főiskolai szerelmére, pedig boldog házasságban él. Az érzés ismerős lehet bárkinek: elég egy apró jel, és máris bevillan az együtt töltött időszak, ami oly boldogságban telt! De hogy lehet ezt megállítani? Először is segíthet az idő. Persze ilyenkor valamiért tényleg nagyon lassan megy, ráadásul éppen ezért nem érdemes egyik kapcsolatból hirtelen a másikba ugrani. 

A második alapszabály, hogy felejtsétek el a Facebookot! Ne nézegessétek az adatlapját, úgysem történik ott semmi. Idővel összejön valakivel, azt biztos, hogy nem szeretnétek látni, a többi megosztott képpel meg nem kell foglalkozni. Minden, amit ilyenkor gondoltok, a ti képzeletetekben él, hiszen nincs mellettetek, nincsenek közös élmények. Mostantól már mással lesznek boldog és emlékezetes pillanataitok, és ezekre kell koncentrálni.

Ráadásul soha ne feledjétek, nem véletlen, hogy az exszel szétmentetek. Minél távolabb kerültök egymástól a közös múlt annál szebbnek tűnik, mikor viszont úgy érzitek, hogy nagyon elgyengültetek, emlékezzetek vissza arra, miért is nem működött a dolog.

Ha pedig már egy új pasival vagytok együtt, inkább próbáljatok meg róla fantáziálni, ne az exetekről. Nem véletlen, hogy őt választottátok a régi szerelmetek helyett, erősítsétek meg magatokban, miért.

Ami pedig talán mindennél fontosabb: nem kell beparázni attól sem, ha eszetekbe jut az exetek! Mindenkivel megesik, hiszen az életünk részei az egykori szerelmek. Ám nagyon fontos, hogy tudatosítsátok magatokban: ők már a múlthoz tartoznak.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.