Egyéb kategória

Nem fogjátok elhinni, hol tér vissza Steve Jobs!

A sok könyv és film után már opera is készül Steve Jobs életéről, csak győzzük kivárni.
vous - 2015.08.06.
Nem fogjátok elhinni, hol tér vissza Steve Jobs!

Az Apple egyik nagyatyjának, a 2011-ben elhunyt Steve Jobsnak az élete számos dokumentumfilmet, könyvet és képregényt ihletett meg. Most pedig egy operában szeretnék halhatatlanná tenni a technológia úttörőjét. Az Új-Mexikóban található Santa Fe Opera ugyanis bejelentette, hogy egy új darabon gondolkoznak, ami 2017-ben debütálna. A főszereplője pedig nem más, mint Steve Jobs.

A darab a „The Revolution of Steve Jobs”, vagyis „Steve Jobs forradalma” címet kapta, amiben Steve egész élettörténetét sorra veszik, leginkább arra koncentrálva, hogy mik azok a dolgok, amikből ihletet tudott meríteni. 

Forrás:
AFP Europress Képügynökség

Ez még nem minden, mivel a technológia másik nagyágyújával, Bill Gatesszel is felvették a kapcsolatot. Bill és Steve is a saját projektjén dolgozott, amikor is Steve-et 1985-ben kirúgták az Apple-től. Nem kellett sokat várni, hiszen 11 évvel később újra visszatért, ekkor jelent meg az iMac, az iPod és az iPhone is. Szerencsére a darabhoz a közeli hozzátartozókat is segítségül hívták, így biztosan valós képet fogunk kapni Steve-ről, aki 56 évesen vesztette el a csatát a rákkal szemben. Csak győzzük megérteni az áriákat! 

Mit gondoltok, ti megnéznétek egy operát Steve Jobs életéről?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.