Egyéb kategória

Nem fogjátok elhinni, hol tér vissza Steve Jobs!

A sok könyv és film után már opera is készül Steve Jobs életéről, csak győzzük kivárni.
vous - 2015.08.06.
Nem fogjátok elhinni, hol tér vissza Steve Jobs!

Az Apple egyik nagyatyjának, a 2011-ben elhunyt Steve Jobsnak az élete számos dokumentumfilmet, könyvet és képregényt ihletett meg. Most pedig egy operában szeretnék halhatatlanná tenni a technológia úttörőjét. Az Új-Mexikóban található Santa Fe Opera ugyanis bejelentette, hogy egy új darabon gondolkoznak, ami 2017-ben debütálna. A főszereplője pedig nem más, mint Steve Jobs.

A darab a „The Revolution of Steve Jobs”, vagyis „Steve Jobs forradalma” címet kapta, amiben Steve egész élettörténetét sorra veszik, leginkább arra koncentrálva, hogy mik azok a dolgok, amikből ihletet tudott meríteni. 

Forrás:
AFP Europress Képügynökség

Ez még nem minden, mivel a technológia másik nagyágyújával, Bill Gatesszel is felvették a kapcsolatot. Bill és Steve is a saját projektjén dolgozott, amikor is Steve-et 1985-ben kirúgták az Apple-től. Nem kellett sokat várni, hiszen 11 évvel később újra visszatért, ekkor jelent meg az iMac, az iPod és az iPhone is. Szerencsére a darabhoz a közeli hozzátartozókat is segítségül hívták, így biztosan valós képet fogunk kapni Steve-ről, aki 56 évesen vesztette el a csatát a rákkal szemben. Csak győzzük megérteni az áriákat! 

Mit gondoltok, ti megnéznétek egy operát Steve Jobs életéről?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.