Egyéb kategória

Nem mindennapi bakancslistát kapott egy 5 éves kislány

Mérhetetlen öröm és boldogság látszik annak az amerikai kislánynak az arcán, akinek a szülei minden kívánságát lesik. Sőt! A szülők egy megható dologgal próbálnak minden fontos élményt megadni lányuknak. Nem, nem egy elkényeztetett gyerekről lesz most szó. Zsepiket elő, nézzétek meg a szomorú és egyben megható történetet!
vous - 2015.08.05.
Nem mindennapi bakancslistát kapott egy 5 éves kislány

Lizzy, azaz Elizabeth Myers egy ötéves kislány, akinek életét a kettes típusú Usher-szindróma nehezíti. A ritka betegség miatt a kislány születésétől fogva rosszabbul hall, mint társai, de a legszívfacsaróbb, hogy fokozatosan a látását is elveszíti.

A szülők mindenre felkészülve úgy döntöttek, készítenek egy „vizuális” bakancslistát kislányuknak, hogy még időben láthasson minden olyat, ami kihagyhatatlan az életben.

Lizzy első lépésként egy óriási teleszkópon keresztül nézhette meg a Szaturnusz gyűrűjeit. Az erről készült szívhez szóló képeket ide kattintva nézhetitek meg. Ahogy ő látta:

Nagy, óriási és kör alakú volt.

A szülőknek sajnos van okuk a felkészültségre, alig néhány évük maradt, hogy mindent megmutassanak imádott kislányuknak.

A legjobban az fáj, hogy Lizzy annyira vizuális típus. Nagyjából 5-7 évünk maradt arra, hogy kitárjuk előtte a világot és mindent megnézhessen, főleg éjszaka. Különben túl késő lesz ahhoz, hogy olyan dolgokat csináljunk, mint például a csillagnézés vagy a szentjánosbogárles.

Kép forrása: Pixabay

Ajánlott cikkek