Egyéb kategória

Megtaláltuk a legcukibb és egyben legmenőbb koszorúslányt!

Minden lány arról a bizonyos nagy napról álmodozik. A vőlegényről, aki az oltárnál állva vár, a ruháról, a helyszínről, na és a vendégekkel együtt a koszorúslányokról is. Hányan lesznek? Miben lesznek? És persze, hogy kik lesznek azok, akik végigkísérnek a legfontosabb napon. Ezúttal egy olyan menyasszonyra bukkantunk, akinek a koszorúslányát mindenki megirigyelné. Hogy miért? Nézzétek meg!
vous - 2015.08.05.
Megtaláltuk a legcukibb és egyben legmenőbb koszorúslányt!

Egy amerikai pár májusi esküvőjén nem akármilyen hölgykoszorú vette körül a boldog arát: három legjobb barátnője mellett a 89 éves nagymamája volt a koszorúslányok gyöngye. Ahogy arról már korábban írtunk, van olyan, hogy a lányok még akár a menyasszonyt is túlragyogják. De itt nem ez történt! A nagyi mesésen festett az „egyen-ruhában” a többi lány mellett. 

Bizony! Az aprócska nagymama beállt a fiatal lányok közé, és így tette még emlékezetesebbé unokája esküvőjét.

Egyszerűen imádnivaló volt! Betty nagyi végig lépést tudott tartani az állandó nevetéssel és mókázással.

– így nyilatkozott a szuper képeket készítő fotós egy blogbejegyzésben. Mi ezt el is hisszük neki, a képeket imádjuk, hiszen a nagyi eszméletlen aranyos! 

Nézzétek meg ti is!

Forrás:
Sweetwater Photography

Forrás:
Sweetwater Photography

Forrás:
Sweetwater Photography

Nektek is volt már hasonlóan különleges koszorúslányotok? Osszátok meg velünk! 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.