Egyéb kategória

Megtaláltuk a legcukibb és egyben legmenőbb koszorúslányt!

Minden lány arról a bizonyos nagy napról álmodozik. A vőlegényről, aki az oltárnál állva vár, a ruháról, a helyszínről, na és a vendégekkel együtt a koszorúslányokról is. Hányan lesznek? Miben lesznek? És persze, hogy kik lesznek azok, akik végigkísérnek a legfontosabb napon. Ezúttal egy olyan menyasszonyra bukkantunk, akinek a koszorúslányát mindenki megirigyelné. Hogy miért? Nézzétek meg!
vous - 2015.08.05.
Megtaláltuk a legcukibb és egyben legmenőbb koszorúslányt!

Egy amerikai pár májusi esküvőjén nem akármilyen hölgykoszorú vette körül a boldog arát: három legjobb barátnője mellett a 89 éves nagymamája volt a koszorúslányok gyöngye. Ahogy arról már korábban írtunk, van olyan, hogy a lányok még akár a menyasszonyt is túlragyogják. De itt nem ez történt! A nagyi mesésen festett az „egyen-ruhában” a többi lány mellett. 

Bizony! Az aprócska nagymama beállt a fiatal lányok közé, és így tette még emlékezetesebbé unokája esküvőjét.

Egyszerűen imádnivaló volt! Betty nagyi végig lépést tudott tartani az állandó nevetéssel és mókázással.

– így nyilatkozott a szuper képeket készítő fotós egy blogbejegyzésben. Mi ezt el is hisszük neki, a képeket imádjuk, hiszen a nagyi eszméletlen aranyos! 

Nézzétek meg ti is!

Forrás:
Sweetwater Photography

Forrás:
Sweetwater Photography

Forrás:
Sweetwater Photography

Nektek is volt már hasonlóan különleges koszorúslányotok? Osszátok meg velünk! 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.