Egyéb kategória

Megtaláltuk a legcukibb és egyben legmenőbb koszorúslányt!

Minden lány arról a bizonyos nagy napról álmodozik. A vőlegényről, aki az oltárnál állva vár, a ruháról, a helyszínről, na és a vendégekkel együtt a koszorúslányokról is. Hányan lesznek? Miben lesznek? És persze, hogy kik lesznek azok, akik végigkísérnek a legfontosabb napon. Ezúttal egy olyan menyasszonyra bukkantunk, akinek a koszorúslányát mindenki megirigyelné. Hogy miért? Nézzétek meg!
vous - 2015.08.05.
Megtaláltuk a legcukibb és egyben legmenőbb koszorúslányt!

Egy amerikai pár májusi esküvőjén nem akármilyen hölgykoszorú vette körül a boldog arát: három legjobb barátnője mellett a 89 éves nagymamája volt a koszorúslányok gyöngye. Ahogy arról már korábban írtunk, van olyan, hogy a lányok még akár a menyasszonyt is túlragyogják. De itt nem ez történt! A nagyi mesésen festett az „egyen-ruhában” a többi lány mellett. 

Bizony! Az aprócska nagymama beállt a fiatal lányok közé, és így tette még emlékezetesebbé unokája esküvőjét.

Egyszerűen imádnivaló volt! Betty nagyi végig lépést tudott tartani az állandó nevetéssel és mókázással.

– így nyilatkozott a szuper képeket készítő fotós egy blogbejegyzésben. Mi ezt el is hisszük neki, a képeket imádjuk, hiszen a nagyi eszméletlen aranyos! 

Nézzétek meg ti is!

Forrás:
Sweetwater Photography

Forrás:
Sweetwater Photography

Forrás:
Sweetwater Photography

Nektek is volt már hasonlóan különleges koszorúslányotok? Osszátok meg velünk! 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!