Egyéb kategória

“Nem tartalak fel, nem vagy szelfibot” – Hallottátok már a Wellhello új számát?

Nem gondoltam volna, de eljött a pillanat, amikor már nem az "Apuveddmeg"-et ordítom hétvégente (egész nap, minden órában, minden percben), hanem valami mást. Na, jó, annyira nem mást. Maradok Wellhello-fan, sőt, az új daluk hatására még inkább az leszek.
vous - 2015.08.04.
“Nem tartalak fel, nem vagy szelfibot” – Hallottátok már a Wellhello új számát?

Hallottátok már a fiúk új slágerét? Ha még nem, akkor most gyorsan segítek nektek bepótolni, mert nem tudjátok, mit hagytatok ki. Sőt, készítettem nektek egy Wellhello-jegyzetet és összeszedtem, mit érdemes tudni a fiúkról.

Szinte minden nap hallunk róluk, néha egészen meglepő helyeken. A minap például Scherer Péter és Janklovics Péter szavalta el prózában az “Apuveddmeg” című dalukat. Nézzétek meg, milyen menő lett.

Ám térjünk vissza a fiúkra. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én ha meghallom a számaikat libabőrös leszek. Ahogy a szöveggel játszanak görbe tükröt tartanak a fiatalság elé, nekünk, és akár saját maguknak is. Lássuk, kik is ők!

A tagok

Fluor, Filigrián, Fluorid
Azaz Karácson Tamás, aki 2011-ben robbant be a Mizu című slágerével, ami máig a fülünkben cseng. Őszintén megmondom, akkoriban csak otthon, titokban hallgattam, de már akkor is imádtam. Szóval Fluort illetően nagyjából képben voltunk. De ki is az a másik, érces hangú srác?

Diaz
Polgári nevén Csöndör László. Róla talán kevesebbet hallottunk, de ő sem újonc a zene világában. Gyerekkorában vadászpilótának készült, de szerencsénkre nem a levegőben kötött ki. Dalokat kezdett írni és producerkedett. Dolgozott többek között Caramellel és a Hősökkel is.

Miből lett a cserebogár?

Forrás:
facebook.com/elnokok/

A fiúk már évekkel ezelőtt megismerkedtek. Kissrác korukban az Animal Cannibals raptáborában találkoztak. Aztán 7 évig nem is beszéltek. Végül Fluor egy munka miatt felkereste Diazt, és rájöttek, remekül megy a közös munka. 

A srácoknak 75 ezer követőjük van a Facebookon, sőt az “Apuveddmeg”-et már majdnem 11 millióan látták a videomegosztón.
És hogy mitől működik ez az egész? A fiúk szerint a sok “zombulás”, az alázat és hogy nem foglalkoznak semmi és senki mással, csakis magukkal.

És akkor halljuk az új dalt!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.