Egyéb kategória

„Nem tartalak fel, nem vagy szelfibot” – Hallottátok már a Wellhello új számát?

Nem gondoltam volna, de eljött a pillanat, amikor már nem az "Apuveddmeg"-et ordítom hétvégente (egész nap, minden órában, minden percben), hanem valami mást. Na, jó, annyira nem mást. Maradok Wellhello-fan, sőt, az új daluk hatására még inkább az leszek.
vous - 2015.08.04.
„Nem tartalak fel, nem vagy szelfibot” – Hallottátok már a Wellhello új számát?

Hallottátok már a fiúk új slágerét? Ha még nem, akkor most gyorsan segítek nektek bepótolni, mert nem tudjátok, mit hagytatok ki. Sőt, készítettem nektek egy Wellhello-jegyzetet és összeszedtem, mit érdemes tudni a fiúkról.

Szinte minden nap hallunk róluk, néha egészen meglepő helyeken. A minap például Scherer Péter és Janklovics Péter szavalta el prózában az „Apuveddmeg” című dalukat. Nézzétek meg, milyen menő lett.

Ám térjünk vissza a fiúkra. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én ha meghallom a számaikat libabőrös leszek. Ahogy a szöveggel játszanak görbe tükröt tartanak a fiatalság elé, nekünk, és akár saját maguknak is. Lássuk, kik is ők!

A tagok

Fluor, Filigrián, Fluorid
Azaz Karácson Tamás, aki 2011-ben robbant be a Mizu című slágerével, ami máig a fülünkben cseng. Őszintén megmondom, akkoriban csak otthon, titokban hallgattam, de már akkor is imádtam. Szóval Fluort illetően nagyjából képben voltunk. De ki is az a másik, érces hangú srác?

Diaz
Polgári nevén Csöndör László. Róla talán kevesebbet hallottunk, de ő sem újonc a zene világában. Gyerekkorában vadászpilótának készült, de szerencsénkre nem a levegőben kötött ki. Dalokat kezdett írni és producerkedett. Dolgozott többek között Caramellel és a Hősökkel is.

Miből lett a cserebogár?

Forrás:
facebook.com/elnokok/

A fiúk már évekkel ezelőtt megismerkedtek. Kissrác korukban az Animal Cannibals raptáborában találkoztak. Aztán 7 évig nem is beszéltek. Végül Fluor egy munka miatt felkereste Diazt, és rájöttek, remekül megy a közös munka. 

A srácoknak 75 ezer követőjük van a Facebookon, sőt az „Apuveddmeg”-et már majdnem 11 millióan látták a videomegosztón.
És hogy mitől működik ez az egész? A fiúk szerint a sok „zombulás”, az alázat és hogy nem foglalkoznak semmi és senki mással, csakis magukkal.

És akkor halljuk az új dalt!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.