Egyéb kategória

Meglepő titok derült ki Bambi hangjáról

A StoryCorps című rádiós műsorban rendkívüli történeteket hallhatunk hétköznapi emberekről, amik garantáltan nagy meglepetést okoznak a közönségnek. Az egyik nemrég futott interjúban a Vietnámban szolgált tengerészgyalogos, Donnie Dunagan osztotta meg nem mindennapi történetét arról, milyen kapcsolatban van Bambival.
vous - 2015.08.04.
Meglepő titok derült ki Bambi hangjáról

Donnie Dunagant gyerekként választották ki az egyik legkedveltebb animációs film hangjának. Ám az egykor katonaként szolgáló Donnie senkinek nem mondta el, hogy egy legendás mesében milyen hatalmas szereppel bízták meg. Ő volt ugyanis Bambi eredeti hangja. A férfi elmondása szerint nem akarta, hogy katonatársai emiatt cukkolják, így annyira nagy titokban tartotta a dolgot, hogy még a feleségének sem árulta el.

Forrás:
disney.co.uk

Ám természetesen mint minden titok, ez is kitudódott. Évtizedekkel később, Donnie egyik katonatársa, akivel munkakapcsolatban maradtak, az irodájába hívatta és leleplezte. A férfi így emlékszik vissza a kínos helyzetre: “a tábornok rám nézett, lejjebb húzta a szemüvegét az orrán, elővette a piros mappáját és csak ennyit mondott: ‘akkor te fogod ellenőrizni a meghallgatásokat, ugye, Bambi őrnagy?’”

Dunagan ma már 80 éves és úgy érzi, most jött el az ideje annak, hogy felvállalja múltját. Az emberek pedig, akik most tudták meg, hogy bizony ő volt a mi kis kedvenc őzikénk hangja, csak ennyit tudtak mondani: “Ő a mi igazi Bambink”.

Én biztos felvállaltam volna, ha ilyen nagy szerepet osztanak rám az egyik legimádottabb mesében, a Bambiban. Ti hogy vagytok vele?

Ajánlott cikkek