Egyéb kategória

Meglepő titok derült ki Bambi hangjáról

A StoryCorps című rádiós műsorban rendkívüli történeteket hallhatunk hétköznapi emberekről, amik garantáltan nagy meglepetést okoznak a közönségnek. Az egyik nemrég futott interjúban a Vietnámban szolgált tengerészgyalogos, Donnie Dunagan osztotta meg nem mindennapi történetét arról, milyen kapcsolatban van Bambival.
vous - 2015.08.04.
Meglepő titok derült ki Bambi hangjáról

Donnie Dunagant gyerekként választották ki az egyik legkedveltebb animációs film hangjának. Ám az egykor katonaként szolgáló Donnie senkinek nem mondta el, hogy egy legendás mesében milyen hatalmas szereppel bízták meg. Ő volt ugyanis Bambi eredeti hangja. A férfi elmondása szerint nem akarta, hogy katonatársai emiatt cukkolják, így annyira nagy titokban tartotta a dolgot, hogy még a feleségének sem árulta el.

Forrás:
disney.co.uk

Ám természetesen mint minden titok, ez is kitudódott. Évtizedekkel később, Donnie egyik katonatársa, akivel munkakapcsolatban maradtak, az irodájába hívatta és leleplezte. A férfi így emlékszik vissza a kínos helyzetre: “a tábornok rám nézett, lejjebb húzta a szemüvegét az orrán, elővette a piros mappáját és csak ennyit mondott: ‘akkor te fogod ellenőrizni a meghallgatásokat, ugye, Bambi őrnagy?’”

Dunagan ma már 80 éves és úgy érzi, most jött el az ideje annak, hogy felvállalja múltját. Az emberek pedig, akik most tudták meg, hogy bizony ő volt a mi kis kedvenc őzikénk hangja, csak ennyit tudtak mondani: “Ő a mi igazi Bambink”.

Én biztos felvállaltam volna, ha ilyen nagy szerepet osztanak rám az egyik legimádottabb mesében, a Bambiban. Ti hogy vagytok vele?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.