Egyéb kategória

Emlékeztek arra, hogyan mondtátok ki először: szeretlek?

Az én első "szeretlek"-em suta volt, és majdnem elnyelte az éjszaka. Szinte belebicsaklott a hangom, és majdnem a torkomban maradt a fele. De azért kimondtam. A Duna mellett álltunk épp, és akkor még nem tudtam, hogy a válasz, miszerint ő is szeret, nem éppen őszinte.
vous - 2015.08.05.
Emlékeztek arra, hogyan mondtátok ki először: szeretlek?

A nagy kérdések: ki mondja előbb? Mikor kell mondani? Ismerősök meséltek.

Nekem kicsit bátorra kellett innom magam hozzá. Együtt voltunk már egy hónapja, mikor egy ittas estén megírtam SMS-ben, hogy szeretem. Szerencsére gond egy szál se, visszaírta, hogy ő is, persze másnap már szóban is bevallottam neki.

16 voltam, és 4 hónap után mondtam ki, mikor egy félreértés miatt éppen szakítani készült velem. Kiderült, hogy azt hitte, nem szeretem őt, mivel nem mondtam ki addig. Olyan örömöt azóta se láttam az arcán, mint akkor.

Nálunk én mondtam ki először, de ciki volt, megbántam. Iszogattunk, csillagokat bámultunk, és egyszer csak kimondtam, ő meg másról kezdett beszélni. Azt hittem, elsüllyedek, de pár hónappal később már ő mondta ki, csak érnie kellett benne a dolognak. Mondjuk azóta is azt vallom, hogy ha érzed, akkor mondd ki.

Nekem az egyik srác az első randin mondta, ott is hagytam. 😀 De az én első szeretlekemet a srác törikönyvébe írtam le. Osztálytársak voltunk, egymás mellett ültünk, folyton együtt lógtunk, és beleestem. Törióra alatt szégyenlősen odafirkantottam a könyv szélére, láttam rajta, hogy elvörösödik. Tisztára megkukult, a nap végén jött oda, hogy hazakísér (szomszédok is voltunk), és mielőtt elváltunk, kibökte, hogy amúgy ő is.

Ti emlékeztek az első szeretlekre? Meséljetek!

Borítókép forrása: Pixabay

Ajánlott cikkek