Egyéb kategória

Úgy tűnik, összeállt a Sztárban sztár végleges csapata

Úgy tűnik, végre összeállt a TV2 nagy sikerű műsorának, a Sztárban sztárnak a szereplőgárdája. Mi pedig, kár is tagadni, izgatottan várjuk. Hogy ti is hangulatba kerüljetek, most eláruljuk nektek, kikkel erősít a szeptemberben induló zenés produkció.
vous - 2015.08.04.
Úgy tűnik, összeállt a Sztárban sztár végleges csapata

Hamarosan újra indul a Sztárban sztár, mi pedig már tűkön ülünk, hogy megtudjuk, mivel fogja a TV2 túlszárnyalni azt az élményt, amit az okozott, hogy Szandit Pataky Attila bőrébe bújtatták. Most pedig úgy tűnik, hogy ismét izgalmas és igazán szórakoztató adásokra számíthatunk a Sztárban sztár új évadában. A TV2 egyik legviccesebb produkciójában ugyanis nagyon impozáns szereplőgárda fogja elkápráztatni – és garantáltan megnevettetni – a nézőket, ráadásul néhány meglepő névre bukkantunk közöttük.

A hírek szerint ugyanis ott lesz az X-Faktor egykori mentora, Tóth Gabi és egy másik híresség is, akit az RTL Klub tehetségkutatójából ismerünk, Csobot Adél. Ám a lányok csapatát fogják még erősíteni a Nyári testvérek, Janza Kata, Wolf Kati és Baby Gabi. Ráadásul a fiúk mezőnye is hasonlóan erős lesz. Őket vélhetően Csonka András, Peter Srámek, Gáspár Laci, Varga Győző, Bebe és Rácz Gergő fogják képviselni.

Tóth Gabi talán már a friss frizurájával is az új kihívásra készül?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.