Egyéb kategória

Úgy tűnik, összeállt a Sztárban sztár végleges csapata

Úgy tűnik, végre összeállt a TV2 nagy sikerű műsorának, a Sztárban sztárnak a szereplőgárdája. Mi pedig, kár is tagadni, izgatottan várjuk. Hogy ti is hangulatba kerüljetek, most eláruljuk nektek, kikkel erősít a szeptemberben induló zenés produkció.
vous - 2015.08.04.
Úgy tűnik, összeállt a Sztárban sztár végleges csapata

Hamarosan újra indul a Sztárban sztár, mi pedig már tűkön ülünk, hogy megtudjuk, mivel fogja a TV2 túlszárnyalni azt az élményt, amit az okozott, hogy Szandit Pataky Attila bőrébe bújtatták. Most pedig úgy tűnik, hogy ismét izgalmas és igazán szórakoztató adásokra számíthatunk a Sztárban sztár új évadában. A TV2 egyik legviccesebb produkciójában ugyanis nagyon impozáns szereplőgárda fogja elkápráztatni – és garantáltan megnevettetni – a nézőket, ráadásul néhány meglepő névre bukkantunk közöttük.

A hírek szerint ugyanis ott lesz az X-Faktor egykori mentora, Tóth Gabi és egy másik híresség is, akit az RTL Klub tehetségkutatójából ismerünk, Csobot Adél. Ám a lányok csapatát fogják még erősíteni a Nyári testvérek, Janza Kata, Wolf Kati és Baby Gabi. Ráadásul a fiúk mezőnye is hasonlóan erős lesz. Őket vélhetően Csonka András, Peter Srámek, Gáspár Laci, Varga Győző, Bebe és Rácz Gergő fogják képviselni.

Tóth Gabi talán már a friss frizurájával is az új kihívásra készül?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.