Egyéb kategória

Így lesznek gyönyörű és hosszú szempilláitok

Hosszú, dús és íves szempillák, ez minden lány álma. (A fehér lovon érkező herceg után.) Persze, a szuper hightech szempillaspirálok sem hozzák mindig a várt hatást, de mit tehet ilyenkor egy VOUS-lány? Műszempillát ragaszt? Nem! Növeszt magának gyönyörű pillákat!
vous - 2015.08.05.
Így lesznek gyönyörű és hosszú szempilláitok

Nem csalás, nem ámítás, elérhetővé vált a gyönyörű szempilla mindenki számára. Az extra természetes szempillákról már írtam nektek, de most olyan tippeket hoztam, amik segítik a pillák növekedését és meg is erősítik őket, így a szempillaspirál már csak hab lesz a tortán. Ne gondoljatok méregdrága termékekre, olyan dolgokra lesz szükség, amik biztosan vannak a sminkes dobozban.

Fésülködjetek

Nem a hajra gondolok. Kis dolognak tűnik, de nagyon hasznos. Ha minden nap átfésülitek a pilláitokat (tudjátok, van erre egy kis kefés applikátor), akkor szépek lesznek és pikkpakk megerősödnek.

Ricinusolaj

Annyi mindenre jó. Mi, VOUS-lányok leginkább a hajunkra szoktuk kenni, hiszen szép fényes lesz tőle a hajkoronánk, és nem utolsósorban gyorsabban nő tőle a haj. Ugyanezt a varázslatot teszi a szempillával. Fülpiszkáló segítségével minden este, lefekvés előtt kenegessétek át a pilláitokat.

Masszázs

Lehet, hogy elsőre furán hangzik, de ha apró, finom mozdulatokkal masszírozzátok a szemeteket, a pilláitok nagyon hálásak lesznek érte.

Ajak(szempilla)ápoló

Ha a masszírozás fura volt, ez még inkább az lesz! Mielőtt felvinnétek a szempillaspirált, kenegessétek be a szempillákat ajakápolóval. Ugyanúgy táplálja majd őket, ahogyan a szátokat.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.