Egyéb kategória

Tinikorunk divathóbortjai

Bekreppeltük a hajunkat, felvettük a trapéznadrágot, hozzá a patacipőt, majd felkaptuk a neonlila válltáskát, és elindultunk a dizsibe.
vous - 2015.08.01.
Tinikorunk divathóbortjai

Emlékszem, 13 éves voltam, amikor először „bulizni” indultam. Este 5-től 8-ig tartott, de én már elkezdtem délután kettőkor készülődni. Gyakorlatilag tovább készülődtem, mint amennyi időt a diszkóban töltöttem. Ekkor volt az első alkalom, hogy úgy éreztem, divatosan öltözködöm, igazán menőnek éreztem magam. Az outfit darabjait már fent olvashattátok, és bár borzalmasan festhettem, mégis szép emlék. (A patacipőt leszámítva, na meg a lila válltáskát.) Vegyük sorba, mi is volt minden szett kötelező kelléke a ’90-es évek végén.

Szilikonpánt

Bizony, bizony volt olyan idő, amikor ez menőnek számított. Hordtuk ha kell, ha nem. A legtrendibb csajoknak valamilyen színes, strasszos minta is díszítette ezt a csodát. Visszasírjuk? NEEEM!

„Buffalo” – patacipő

Tulajdonképpen a kor legmenőbb darabja volt. Ugye ti is felvettétek, ha bulizni indultatok? Nem tudom, mennyire emlékeztek, de társult hozzá egy furcsa tánc is. Bizonyos szórakozóhelyeken a patacipő és az a speciális tánc volt a „belépő”. Menő lenne most is? NEEEM! (Bár a wedge stílusú cipők kicsit hasonlóak.)

Trapéznadrág

Nekem rossz emlékeim vannak eme kecses darabbal kapcsolatban. Az számított igazán vagánynak, aki már a földön húzta a szárát, és ezáltal kicsit elkopott az alja. Bár a trapéznadrágok az utóbbi időben próbálkoznak a visszatéréssel, azért gondoljuk meg kétszer is, hogy felvennénk-e. Viszont egy elegáns trapézoverall nagyon csinos lehet. Szeretnétek újból viselni? TALÁN.

Kreppelt haj

Ez az, amire kapásból mondanátok, hogy eszetekbe sem jutna bekreppelni a hajatok 2015 nyarán. Hm… Pedig azt kell, hogy mondjam, rosszul gondoljátok. Persze nem egy átlagos keddi napra az irodában, de a hétvégi megőrülésekhez MINDENKÉPPEN szóba jöhet.

Hasvillantós top – crop top

Bár tinikorunkban még menő volt, ma már nem. Újra divatba jött, de szigorúan csak a tinik körében. És rajtuk sem valami ízléses. 20+ -os csajok, felejtsétek el, nagyon gáz.

Ajánlott cikkek