Egyéb kategória

Esküvője előtt bénult le, mégis ragyog a boldogságtól Rachelle

Elképesztő erő sugárzik Rachelle Friedman szexi képeiről, na, nemcsak azért, mert szép a látvány, hanem mert a fotósorozatnak üzenete és háttértörténete van. Csajok, ugye figyeltek?
vous - 2015.07.31.
Esküvője előtt bénult le, mégis ragyog a boldogságtól Rachelle

A 29 éves Rachelle Friedman Chapman nem sokkal az esküvője előtt, 2010 májusában szenvedett gerincvelő-sérülést. A lánybúcsúján mókából a medencébe lökték, beverte a fejét, és mellkastól lefelé lebénult. Kerekesszékben jön-megy, és állandóan katétert kell viselnie.

Rachelle azonban nem haragszik a barátjára, aki annak idején játékosan a medencébe lökte, hanem teljes életet él: férjhez ment a 32 éves Chris Chapmanhez, és már a kislányát, Kaylee-t nevelgeti. Egy kis segítséggel, átrendezett bútorzattal mindent meg tud csinálni, aktív életet él, szabadidejében még rögbizik is.

Elmondása szerint a balesete után rosszulesett neki az idegen emberek megjegyzése az interneten, és az önbecsülése a padlón volt. Majd úgy döntött, megmutatja a világnak és a nőknek, hogy ő elsősorban nagybetűs NŐ, és csak másodsorban fogyatékos.

A képeken Rachelle szexi Victoria’s Secret-fehérneműben mutatja meg nőies arcát, és felvállalja állandó társát, a katétert is, mondván, hogy nem az határozza meg őt, és reméli, képeit látva a nők is elkezdenek nagyobb szeretettel, kevesebb kritikával viszonyulni saját testükhöz. Ha a további képekre is kíváncsiak vagytok, kattintsatok ide!

Ami még fontosabb: Rachelle arra is felhívja a figyelmet, attól, hogy a képsorozat elkészült, és ezt az üzenetet közvetíti, nem jelenti azt, hogy ne küszködne bizonytalanságokkal, ne feszélyezné olykor a katéter, de dolgozik azon, hogy elfogadja magát.

Mindannyiunknak vannak hibái, mindannyiunknak van olyan része, amit kevésbé szeretünk, de én nem bújkálok többé a katéteremmel.

Én pedig egyetértek vele.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.