Egyéb kategória

Az őrültségnek nincs határa – Hódít a bugyihajgumi!

Már jó néhány fura trendről hallottunk, de ez azért túlzás. Jó, ha egy ruhadarab többfunkciós, na de hogy a bugyinkat a hajunkban vagy a csuklónkon hordjuk!? Ez már egy picit sok, nem?
vous - 2015.07.31.
Az őrültségnek nincs határa – Hódít a bugyihajgumi!

A „Pantsu Shushu” lényegében egy bugyi, melyet hajgumiként vagy karkötőként is hordhatsz.

Most komolyan, ki hordaná a saját bugyiját a kezén vagy a hajában? Maga a bugyi még szerintem cuki is lenne, de nem értem, miért kéne helyettesítenie a hajgumit vagy a karkötőt. Nem néz ki jól sem a hajban, sem a karon és erre az „átalakulásra” valószínűleg bármelyik mezei bugyi képes lenne. Valóban jól jöhet valami, ha nincs nálam hajgumi, de azért csak nem fogom lekapni a bugyimat, hogy összefogjam vele a hajam?!

.

Ti kipróbálnátok a Pantsu Shushut?

ITT pedig egy másik bizarr trendet nézhettek meg Japánból! 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!