Egyéb kategória

Az őrültségnek nincs határa – Hódít a bugyihajgumi!

Már jó néhány fura trendről hallottunk, de ez azért túlzás. Jó, ha egy ruhadarab többfunkciós, na de hogy a bugyinkat a hajunkban vagy a csuklónkon hordjuk!? Ez már egy picit sok, nem?
vous - 2015.07.31.
Az őrültségnek nincs határa – Hódít a bugyihajgumi!

A „Pantsu Shushu” lényegében egy bugyi, melyet hajgumiként vagy karkötőként is hordhatsz.

Most komolyan, ki hordaná a saját bugyiját a kezén vagy a hajában? Maga a bugyi még szerintem cuki is lenne, de nem értem, miért kéne helyettesítenie a hajgumit vagy a karkötőt. Nem néz ki jól sem a hajban, sem a karon és erre az „átalakulásra” valószínűleg bármelyik mezei bugyi képes lenne. Valóban jól jöhet valami, ha nincs nálam hajgumi, de azért csak nem fogom lekapni a bugyimat, hogy összefogjam vele a hajam?!

.

Ti kipróbálnátok a Pantsu Shushut?

ITT pedig egy másik bizarr trendet nézhettek meg Japánból! 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
Otthon
Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
vous - 2023.05.22.
Vettél egy porszívót és szeretnéd a maximumot kihozni belőle? Ezesetben lehet, hogy szükséges lesz pár kiegészítőre, amit a csomagolás nem tartalmazott. Az alábbiakban felsorolunk néhány fontos porszívó tartozékot, amelyek segítenek a hatékony és alapos takarításban: