Egyéb kategória

Érjétek el, hogy még hétfőn is péntek-érzésetek legyen!

Nem is gondolnátok, hogy az apró dolgok milyen sokat számítanak. Egy növény, egy finom uzsonna, vagy pár kedves bók megváltoztathatja az egész napotokat. Ha megfogadjátok ezt a pár tippet, elérhetitek, hogy még hétfőn is péntek-érzésetek legyen!
vous - 2015.07.31.
Érjétek el, hogy még hétfőn is péntek-érzésetek legyen!

Csinosítsátok ki a munkahelyi asztalotokat

Miért ne dobhatnátok fel a munkahelyi íróasztalotokat? Néhány bekeretezett kép, egy cuki tolltartó és egy csokor virág sokkal kellemesebbé teszi a munkahelyi légkört.

Menjetek el sétálni

Egy kis friss levegő csodákra képes! Nem kell sok, elég tíz perc és újult erővel állhattok neki  a munkának.

Hidratáljatok

Tudom, már unalmas ezt hallani, de tényleg nagyon fontos, hogy sok vizet igyatok. Ha megisztok két liter folyadékot naponta, az nagyon jó hatással lesz rátok.

Bókoljatok

Bókot kapni szuper érzés, de másoknak bókolni is jó dolog! Hogy miért? Pozitív környezetet teremtetek másoknak és saját magatoknak is, valamint ha csak egy pillanatra is, de feldobjátok a munkatársaitok napját. Ide kattintva megtudhatjátok, hogyan is csináljátok.

Legyen saját növényetek az irodában

A növények hozzájárulnak az egészséges, életerős környezet kialakításához és feltöltenek pozitív energiával.

Tartsatok magatoknak ösztönző beszédet

Elsőre furának tűnhet, hogy egy tükör előtt magatokhoz kéne beszélnetek, de tényleg lelkesítő ereje van!

Használjatok valódi evőeszközöket

Sokkal otthonosabban fogjátok magatokat érezni a munkahelyeteken, ha papír és műanyag evőeszközök helyett igazi tányért és bögréket használtok.

Nézegessetek vicces fotókat, videókat

Nemcsak a hangulatotokat javítja, de hatására endorfin szabadul fel az agyban, ami segít megadni a lendületet a nehéz feladatok megoldásához is. Ha ez sem válna be, kattintsatok és hallgassatok zenéket.

Forogjatok körbe az íróasztalszéketekkel

Hát…ez vicces! 🙂 

Segítsetek valakinek

Ha segítetek valakinek, úgy érzitek, hogy hasznosabbak vagytok. Ami lényegében igaz is.

Használjatok illóolajokat

Nemcsak jó illat lesz az irodában, de minden illóolajnak egyedi funkciója van. Például a levendula és a kamilla nyugtatja az idegeket, a citrom pedig energiát ad. Ha a levendula nem nyugtatta le eléggé az idegeiteket, akkor ide kattintva mutatunk néhány játékot, ami tutira segít! 

Tűzzetek ki apró célokat

Állítsatok fel egy listát minden reggel, hogy melyek a legfontosabb feladataitok aznap. Ha a heti projekteket elosztjátok, és minden nap dolgoztok rajta egy kicsit, sokkal kevésbé lesz megterhelő.

Egyetek finom ételeket

Ne a benti büféből vásároljatok, hanem csomagoljatok otthon egy almát, szendvicset, salátát vagy főtt ételt. Jól fog esni az otthon íze!

További tippeket ITT találtok!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!