Egyéb kategória

Elolvadtok ezektől a fotóktól: Nick Vujicic felesége újra babát vár

Nick Vujicic az az ember, aki megmutatta nekünk, hogy nincs lehetetlen. Aki karok és lábak nélkül született, mégis a világ legsikeresebb emberei között tartják számon. Könyvei jelentek meg, világszerte előadásokat tart, hogy inspirálódhassanak nem mindennapi történeteiből. Csodaszép feleségével már van egy kisfiúk, azonban a napokban Nick egy nagyon cuki fotósorozatot osztott meg rajongóival, melyen látható, hogy feleségének újra gömbölyödik a pocakja. 
vous - 2015.07.30.
Elolvadtok ezektől a fotóktól: Nick Vujicic felesége újra babát vár

Az emberek azt kérdezik tőlem: hogy tudsz mosolyogni? Aztán egy idő után rájönnek, hogy nem ez számít igazán. Akkor elgondolkoznak azon, hogy lehet az, hogy ez a srác karok és lábak nélkül teljesebb életet él, mint én.

Nick csodálatos képessége, hogy minden egyes emberrel kapcsolatot tud teremteni. Hihetetlen humora magával ragadja a gyerekeket, a tinédzsereket és a felnőtteket egyaránt. Valódi inspirációt ad az embereknek. Kisfia 2013-ban született, most pedig érkezik a kistestvére. Gratulálunk! 

Íme, a gyönyörű képek:

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.