Trend

Elő a blézerekkel, itt a hűvösebb nyári idő!

Nemrég még alig tudtunk aludni, és már nem volt olyan ruha a szekrény mélyén, ami elég lenge lett volna ahhoz, hogy jól érezhessük magunkat a 38 fokban. Most azonban végre itt a várva várt lehűlés. Használjátok ki, csajok, ilyenkor lehet a legcsinosabb nyári ruhákban pompázni!
vous - 2015.07.27.
Elő a blézerekkel, itt a hűvösebb nyári idő!

Végre egy pár napig nem okoz dilemmát reggelente, hogy mit vegyünk fel, ha csinosak akarunk maradni, de mégiscsak nyár van. Beköszöntött a kellemes időjárás, úgyhogy elő a blézerekkel, színes, mintás felsőkkel, most lehettek igazán csinosak!

Ma reggel a NORIE Team stylistja egy szuper csajos szettet mutatott a Facebook-oldalán. Megkérdeztük Dórit, mit érdemes felvenni az ilyen hűvösebb nyári reggeleken:

Az élénk színek mindig nagyon divatosak nyáron, idén főleg a sárga a nyerő.

A sárga mellett bátran választhattok más, feltűnőbb színeket is, például rózsaszínt, kéket.

A színek mellett érdemes mintás darabokat is választani, ilyenkor egy virágos felső szuperül fel tud dobni egy fekete maxiszoknyát. Legyetek bátrak, elő a színes, mintás ruhákkal, na és persze ahogy arról már korábban írtunk, akár a sálakkal is! 

Íme néhány összeállítás, amivel nem lőhettek mellé!

Köszönjük a tippeket, Dóri!

A NORIE Team stylistja, Nyaka Dóri

Varrónő édesanya mellett, mióta az eszemet tudom, stylist szeretnék lenni. Főiskola után fél évig éltem Londonban, rájöttem, hogy nekem ezt kell csinálnom. 2014 eleje óta dolgozom stylistként. A Sanoma Média Akadémián sajátítottam el a szakma rejtelmeit, dolgoztam a Nők Lapjával, az angol Evolve magazinnal és a Dolly by Le Petit Tom Hungaryval. A NORIE Teamet és a Szépítőket erősítem stylistként, legjobban az átalakításokat szeretem.
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.