Trend

Akcióban a NORIE Team – A tipikus stílusbakik a legszebb lányokat is elcsúnyítják

Mi a közös Betty, a csúnya lány és Gracie Hart ügynök karakterében? Mindketten szépek, csak elcsúnyították őket egy film kedvéért. Mikor megérkezett Cintia, a mi kis beépített szépségünk, pontosan ez várt rá is...

vous - 2015.07.26.
Akcióban a NORIE Team – A tipikus stílusbakik a legszebb lányokat is elcsúnyítják

Cintia egy csinos, szép modell-lány, akit arra kértünk, hogy legyen segítségünkre egy kis játékban. Arra gondoltunk, hogy ma csavarunk egyet az átalakításon, és az előtte képeken elkövetünk pár tipikus smink-, frizura- és divatbakit, majd ezeket kijavítjuk természetesen a fotózás végére.

Szegény Gabi! Alig állt rá a keze, hogy rosszul sminkeljen, nekem kellett jól meghúzni Cinti szemöldökét, de ezt elmeséljük a kisvideóban, amiből egyébként megtudhatjátok azt is, hogy mire figyeljetek, ha sminkeltek, ruhát választotok vagy frizurát készítetek magatoknak:

Mikor elkészültünk az előtte képekkel, a csapat (meg persze Cinti is) alig várta, hogy jóvátegyük a hibáinkat, és gyorsan visszaszépítsük modellünket. Így azért már más, nem?

Forrás:
Molnár Gábor

Forrás:
Molnár Gábor

Mekkora különbség! Érdemes tehát jól megjegyezni azokat a szabályokat, amiket a videóban is elmeséltek a csapat szakemberei, köztük az egyik legfontosabbat: a cicanaci az nem nadrág. Világbéke!

Forrás:
Molnár Gábor

Forrás:
Molnár Gábor

Ruha: Háda, cipő: Deichmann, fehér póló: H&M, blézer: a stylist sajátja, nyaklánc: I AM

Smink: Palánkiné Kelemen Gabriella, haj: Huszka Petra, styling: Nyaka Dóra, fotó/videó: Molnár Gábor és Nagy Bence

Ajánlott cikkek