Trend

Szelfihónap-kihívás – Mi ez, és miért érdemes bevállalni?

A szelfihónap lényegében egy kihívás. A cél, hogy minél több emberrel kommunikálj, mozdulj ki a komfortzónádból, és persze hogy jól érezd magad!
vous - 2015.07.26.
Szelfihónap-kihívás – Mi ez, és miért érdemes bevállalni?

Tehát a feladat, hogy egy hónapon keresztül mindennap csinálj valakivel – mindig mással – egy szelfit! Elsőre könnyűnek tűnhet, de ha belegondolsz, hogy minden egyes nap muszáj csinálnod egy képet valakivel – még akkor is, ha nincs kedved kimozdulni otthonról, vagy ha már az összes barátodat „felhasználtad” –, úgy már talán nem tűnik olyan egyszerűnek.

Két szabály van:

  • A képen mindig csak ketten legyetek
  • Mindennap mással csinálj szelfit (Nem, az nem számít ha heti 7 napból 5 képen anyukád szerepel.) 

Miért jó?

  • A legfontosabb, hogy ki fogsz mozdulni a komfortzónádból. Persze az elején ott lesz a család és a barátok, de a lényeg, hogy mi jön az után, mikor a közeli ismerőseiddel már szelfiztél. Na, akkor kerül elő a boltos bácsi, a munkatársak, vagy a pasi, aki már régóta tetszik
  • Közelebb hoz az emberekhez. Egy közös szelfi sokat segíthet abban, hogy közelebb kerülj azokhoz, akikhez eddig még nem sikerült. Ki tudja, mi sül ki belőle…
  • Megörökít egy hónapot az életedből. Gondolj bele, egy egész hónapod dokumentálva lesz, milyen jó lesz majd visszanézni!
  • Bizonyíthatsz magadnak. Bármilyen kihívást jó érzés teljesíteni, ha megcsináltad, büszke lehetsz magadra!

Na, készen álltok a szelfihónapra? Ha igen, posztoljatok mindennap egy fotót holnaptól #vousszelfihonap hashtaggel (szigorúan ékezet nélkül) az Instagramra, mi pedig augusztus végén megmutatjuk a legjobb sorozatokat!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.