Trend

Szelfihónap-kihívás – Mi ez, és miért érdemes bevállalni?

A szelfihónap lényegében egy kihívás. A cél, hogy minél több emberrel kommunikálj, mozdulj ki a komfortzónádból, és persze hogy jól érezd magad!
vous - 2015.07.26.
Szelfihónap-kihívás – Mi ez, és miért érdemes bevállalni?

Tehát a feladat, hogy egy hónapon keresztül mindennap csinálj valakivel – mindig mással – egy szelfit! Elsőre könnyűnek tűnhet, de ha belegondolsz, hogy minden egyes nap muszáj csinálnod egy képet valakivel – még akkor is, ha nincs kedved kimozdulni otthonról, vagy ha már az összes barátodat „felhasználtad” –, úgy már talán nem tűnik olyan egyszerűnek.

Két szabály van:

  • A képen mindig csak ketten legyetek
  • Mindennap mással csinálj szelfit (Nem, az nem számít ha heti 7 napból 5 képen anyukád szerepel.) 

Miért jó?

  • A legfontosabb, hogy ki fogsz mozdulni a komfortzónádból. Persze az elején ott lesz a család és a barátok, de a lényeg, hogy mi jön az után, mikor a közeli ismerőseiddel már szelfiztél. Na, akkor kerül elő a boltos bácsi, a munkatársak, vagy a pasi, aki már régóta tetszik
  • Közelebb hoz az emberekhez. Egy közös szelfi sokat segíthet abban, hogy közelebb kerülj azokhoz, akikhez eddig még nem sikerült. Ki tudja, mi sül ki belőle…
  • Megörökít egy hónapot az életedből. Gondolj bele, egy egész hónapod dokumentálva lesz, milyen jó lesz majd visszanézni!
  • Bizonyíthatsz magadnak. Bármilyen kihívást jó érzés teljesíteni, ha megcsináltad, büszke lehetsz magadra!

Na, készen álltok a szelfihónapra? Ha igen, posztoljatok mindennap egy fotót holnaptól #vousszelfihonap hashtaggel (szigorúan ékezet nélkül) az Instagramra, mi pedig augusztus végén megmutatjuk a legjobb sorozatokat!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.