Intim

Pasik, akiket érdemes követni Instagramon

Csajok, van néhány gyönyörű férfi, akit muszáj követnetek. Pár kockás has és cuki mosoly egyszerűen pihentető a szemnek. Íme tehát a pasik, akik kicsit kirángatnak a hétköznapokból! Hétfő előtt, vasárnap este kötelező válogatás.
vous - 2015.07.26.
Pasik, akiket érdemes követni Instagramon

Nick Bateman

1986-os születésű, kanadai színész. Karatézik. Nem mesélek róla többet. Itt kövessétek!

Mariano Di Vaio

Assisiban született, de elhagyta az országot. Előbb Londonban, majd New Yorkban próbált szerencsét modellként. Kell magyarázni?

Jesse Dunphy

A barna hajú, őzikeszemű modellért egyszerűen odavagyunk! Itt nézegethetitek a képeit!

Joe Weir

Imád utazgatni, nyelveket tanulni és új kultúrákat megismerni. Ja, és remekül főz! Kell ennél több?

Andrea Denver

Andrea szereti a klasszikus irodalmat, és már szinte körbeutazta az egész világot. Az olasz modell most 23 éves. Ti is odavagytok érte?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szemétszedés Világnapja
Világ
Szemétszedés Világnapja
vous - 2023.09.18.
Ausztrál kezdeményezésre lett a szeptember harmadik szombatja globálisan a Szemétszedés világnapja, “Gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan” mottóval. Ehhez csatlakoztak az ország több pontján a szcientológia önkéntes lelkészek, akiknél már hagyomány, hogy ezen a napon az egyházuk épületének környékén és egyéb helyeken szemetet szednek.

Otthon

Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
Otthon
Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
vous - 2023.09.19.
Az otthonunk az egyik legfontosabb pont az életünkben. Ez az a hely, ahol fesztelenül jól érezhetjük magunkat, ahol néhanapján szomorúak vagyunk és ahol komfortra és biztonságra lelhetünk. Sokan a lakberendezés során is a kényelmes megoldásokat keresik, azonban azt senki nem szeretné, ha úgy nézne ki az otthona, mintha egy népszerű bútoráruház katalógusának egyik oldala.