Trend

Ez egy olyan divatbemutató, amilyet valószínűleg egyikünk sem lát majd élőben

Kreatív emberek a világ minden táján élnek, Afrikában is. Erről európaiként hajlamosak vagyunk elfeledkezni. Ahogy arról is, hogy Afrikában léteznek metropolisok, ahol minden további nélkül rendeznek divatheteket. Ezen a hétvégén például a Kongói Demokratikus Köztársaság fővárosában, Kinshasában. A rendezvény témája: a fenntartható divat, a céljuk pedig, hogy megismertessék a világgal a kongói tervezőket és márkákat. Van egy olyan érzésem, hogy a VOUS olvasói közül valószínűleg senki nem jut majd el egy kongói divatbemutatóra, ezért is hoztam néhány fotót. Ha mégis tévednék, küldjetek üzenetet a Facebook-oldalunkon!
vous - 2015.07.25.
Ez egy olyan divatbemutató, amilyet valószínűleg egyikünk sem lát majd élőben

Utolsó simítások a backstage-ben

Arra várnak, hogy a kifutóra léphessenek

Mire gondolhat a lány a fejdíszben?

Szelfizés

Az a nézés!

Még egy kis igazítás

Csillogó tekintetek

Felkészülni!

Rajt!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
Otthon
Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
vous - 2023.05.22.
Vettél egy porszívót és szeretnéd a maximumot kihozni belőle? Ezesetben lehet, hogy szükséges lesz pár kiegészítőre, amit a csomagolás nem tartalmazott. Az alábbiakban felsorolunk néhány fontos porszívó tartozékot, amelyek segítenek a hatékony és alapos takarításban: