Trend

Ez egy olyan divatbemutató, amilyet valószínűleg egyikünk sem lát majd élőben

Kreatív emberek a világ minden táján élnek, Afrikában is. Erről európaiként hajlamosak vagyunk elfeledkezni. Ahogy arról is, hogy Afrikában léteznek metropolisok, ahol minden további nélkül rendeznek divatheteket. Ezen a hétvégén például a Kongói Demokratikus Köztársaság fővárosában, Kinshasában. A rendezvény témája: a fenntartható divat, a céljuk pedig, hogy megismertessék a világgal a kongói tervezőket és márkákat. Van egy olyan érzésem, hogy a VOUS olvasói közül valószínűleg senki nem jut majd el egy kongói divatbemutatóra, ezért is hoztam néhány fotót. Ha mégis tévednék, küldjetek üzenetet a Facebook-oldalunkon!
vous - 2015.07.25.
Ez egy olyan divatbemutató, amilyet valószínűleg egyikünk sem lát majd élőben

Utolsó simítások a backstage-ben

Arra várnak, hogy a kifutóra léphessenek

Mire gondolhat a lány a fejdíszben?

Szelfizés

Az a nézés!

Még egy kis igazítás

Csillogó tekintetek

Felkészülni!

Rajt!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!