Trend

Legyetek extravagáns menyasszonyok!

Mindenki gyönyörű, fehér menyasszonyi ruháról álmodik. Csodásabbnál csodásabb darabokat láthattunk már, de mi a helyzet a kicsit extrémebbekkel? Szerintük csodaszépek azok a ruhák és kiegészítők is, melyek kicsit eltérnek a megszokottól és tényleg egyediek. Legyen virágos, lila vagy rózsaszín, a lényeg ugyanaz: érezd magad benne hercegnőnek!
vous - 2015.07.23.
Legyetek extravagáns menyasszonyok!

Nektek melyik a kedvencetek?

ITT gyönyörű koszorúslányruhákat találtok, ITT pedig megnézhetitek, milyen varázslatos esküvői sminket készített Nóri. Próbáljátok ki!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.