Világ

Hasas a medencében maci módra

A ventilátor napok óta megállás nélkül túlórázik, a fagyasztó dugig van jéggel, az emberek pedig kialvatlanok és morcosak a jó pár napja tartó hőség miatt. Találtunk azonban egy cuki videót, ami megmutatja, nem csak nekünk esik jól munka után egy hűsítő zuhany vagy pancsolás. Nézzétek csak!

vous - 2015.07.22.
Hasas a medencében maci módra

A kánikula tovább folytatódik, az OMSZ adatai szerint jövő keddig biztosan kitart a 34 fok feletti hőmérséklet. Nehezen lehet ezt bírni, ember legyen a talpán, aki nem nyűgösebb a megszokottnál a forró időjárás miatt. De nem vagyunk egyedül! Másnak is jólesik a jeges fürdő egy izzasztó nap után.

Ugye milyen aranyos, ahogy pancsol?

Érdemes bundás barátunkat követni és vízben-vízparton tölteni a hétvégét. Korábban már olvashattátok VOUS-tippjeinket arról, hogyan éljétek túl a kánikulát, ezeket ide kattintva újra megnézhetitek, és ha a strandoláshoz otthon készítenétek jégkását, azt is megtehetitek.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.