Trend

Akcióban a NORIE Team: Emesének mostantól jöhet a vadabb smink

Az ördög a részletekben rejlik – tartja a mondás. Mennyire igaz, ha belegondolunk.
vous - 2015.07.18.
Akcióban a NORIE Team: Emesének mostantól jöhet a vadabb smink

Nem kell messzire menni, elég csak átgondolni, milyen gyönyörű tud lenni egy olyan frizura, amiben vannak fonott, hullámos és feltűzött részek is. Sminknél ugyanez a helyzet. Mit sem ér az egész szemfestés, ha a szemöldök nincs szépen kialakítva, vagy a rúzs nem passzol a ruhához. Milyen jó, ha a cipőben megjelenő árnyalat visszaköszön a sálunkban, a táskánk mintája a nadrágunkban. Ezek azok a pici részletek, amik igazán remekké teszik a teljes egészet.

Ezen a héten a csodaszép, fiatal Emese látogatott el hozzánk, aki a férjének szeretett volna egy kis meglepetést szerezni pár új, csodás képpel. Nem ismeretlen számára a kamerák előtt való pózolás, többször is szerepelt a helyi lapokban, mint nap szépe. 

Így nálunk már profiként állt Gábor fényképezőgépe elé. Persze csak azután, hogy a NORIE Teammel megvitatta, mi az elképzelésünk, mi a nap témája, hogyan gondoljuk ezt megvalósítani vele együttműködve, és természetesen azt is, hogy neki milyen elképzelései, kérései vannak. Miután mindent átbeszéltünk, kezdődhetett az átalakítás, a részleteket ebben a videóban mondjuk el:

Farmer: Tally Weijl, kardigán: H&M, cipő: Primadonna Collection, póló: Orsay
Smink: Palánki Gabi, haj: Huszka Petra, stylist: Nyaka Dóra, fotó/videó: Molnár Gábor, Nagy Bence 

A végeredmény nagyon tetszett Emesének, sok hasznos tanácsot kapott, amit ígéri, a jövőben alkalmazni fog.

Mindig érdekelt, hogy milyen színek, sminkelési fogások és frufru állna jól nekem. Most végre mindenre megkaptam a választ. Hétköznapokban inkább a kényelmes ruhákat, lazább sminket és frizurát részesítem előnyben, de hétvégén mostantól a tanácsaitok alapján jöhet a vadabb smink (beleszerettem a kékbe, hála Gabinak!) és a magas sarkú, mert ma megtanultam: az ördög a részletekben rejlik. 😉

Ilyenek vagyunk akció közben

Ajánlott cikkek