Trend

Akcióban a NORIE Team: Emesének mostantól jöhet a vadabb smink

Az ördög a részletekben rejlik – tartja a mondás. Mennyire igaz, ha belegondolunk.
vous - 2015.07.18.
Akcióban a NORIE Team: Emesének mostantól jöhet a vadabb smink

Nem kell messzire menni, elég csak átgondolni, milyen gyönyörű tud lenni egy olyan frizura, amiben vannak fonott, hullámos és feltűzött részek is. Sminknél ugyanez a helyzet. Mit sem ér az egész szemfestés, ha a szemöldök nincs szépen kialakítva, vagy a rúzs nem passzol a ruhához. Milyen jó, ha a cipőben megjelenő árnyalat visszaköszön a sálunkban, a táskánk mintája a nadrágunkban. Ezek azok a pici részletek, amik igazán remekké teszik a teljes egészet.

Ezen a héten a csodaszép, fiatal Emese látogatott el hozzánk, aki a férjének szeretett volna egy kis meglepetést szerezni pár új, csodás képpel. Nem ismeretlen számára a kamerák előtt való pózolás, többször is szerepelt a helyi lapokban, mint nap szépe. 

Így nálunk már profiként állt Gábor fényképezőgépe elé. Persze csak azután, hogy a NORIE Teammel megvitatta, mi az elképzelésünk, mi a nap témája, hogyan gondoljuk ezt megvalósítani vele együttműködve, és természetesen azt is, hogy neki milyen elképzelései, kérései vannak. Miután mindent átbeszéltünk, kezdődhetett az átalakítás, a részleteket ebben a videóban mondjuk el:

Farmer: Tally Weijl, kardigán: H&M, cipő: Primadonna Collection, póló: Orsay
Smink: Palánki Gabi, haj: Huszka Petra, stylist: Nyaka Dóra, fotó/videó: Molnár Gábor, Nagy Bence 

A végeredmény nagyon tetszett Emesének, sok hasznos tanácsot kapott, amit ígéri, a jövőben alkalmazni fog.

Mindig érdekelt, hogy milyen színek, sminkelési fogások és frufru állna jól nekem. Most végre mindenre megkaptam a választ. Hétköznapokban inkább a kényelmes ruhákat, lazább sminket és frizurát részesítem előnyben, de hétvégén mostantól a tanácsaitok alapján jöhet a vadabb smink (beleszerettem a kékbe, hála Gabinak!) és a magas sarkú, mert ma megtanultam: az ördög a részletekben rejlik. 😉

Ilyenek vagyunk akció közben

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.