Trend

NORIE-blog: mesés ruhák nagylányoknak, akikben még él a királylány

Gyerekként teljesen odavan minden kislány a hercegnős ruhákért, legyen szó nadrágról, pólóról, pulcsiról, cipőről. Ez velem is így volt természetesen. Általánosban, majd a gimiben eszembe nem jutott volna mesefigurás holmikat viselni, igaz, nem is volt divat. Aztán... 
vous - 2015.07.17.
NORIE-blog: mesés ruhák nagylányoknak, akikben még él a királylány

…már felnőttként Koreában modellkedtem, amikor egy szuper piacon (Szöulban olyan elképesztően jó ruhás piacok vannak, hogy az ember lánya elájul) láttam egy Minnie-es pulcsit. Meg is kérdeztem az ausztrál modell szobatársamtól, Amandától, hogy szerinte gáz lenne-e, ha vennék egyet. Mondta, hogy dehogy, vegyünk mindketten, mert neki is nagyon tetszik. Abban jöttem haza, és viseltem amilyen gyakran csak tudtam: suliban, bulikban, hétköznapokon. Mindenki kérdezte is, hogy honnan van. Akkor ez még újdonságnak számított. Mostanra betört a divat világába a Disney-láz. Már nemcsak kislányok viselhetik ezt a ruhadarabot, hanem olyan nagylányok is, akikben még él a hercegnő.

Ráadásul nekünk ott van a szuper lehetőségünk a kicsikkel szemben: felvehetünk az édes darabokhoz akár kopogós cipőt is. 🙂

Póló: New Yorker

Hátizsák: Vans

Ruha: Nóra sajátja

Pulcsi: Mango, Cipő: Vans

Póló: New Yorker

Stylist: Nyaka Dóra

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.