Világ

Mire ezt a fagyinevet végigmondjátok, lemegy a nap!

Újra megérkezett a hőség, fagyizzatok ti is sokat. Na, de melyiket választanátok a cifrábbnál cifrább ízű fagylaltok közül?
vous - 2015.07.17.
Mire ezt a fagyinevet végigmondjátok, lemegy a nap!

Mi a nyár egyik elengedhetetlen finomsága? Igen, a fagyi. A szokásos ízek – eper, csoki, vanília – mellett elképesztő újdonságokkal találkozni. Most olyan fagyizók, cukrászdák után kutattam, ahol tényleg különleges fagyikat kóstolhattok meg, vagy csak megnézhetitek, ha inkább kihagynátok az íztesztet.

Vári Cukrászda

A Budapest 16. kerületében található cukrászda rengeteg különleges, sőt inkább extrém fagyival büszkélkedhet. Mint például a csilis csokis, a datolyás banános vagy a kecskesajtos, de szerintem a legfurcsább a ganodermagombás avokádós fagyi. Ahogy elolvastam, máris magam elé képzeltem a szitut, ahogy állok a cukrászda előtt és kérek a kedves kiszolgáló hölgytől két gombóc ganodermagombás avokádós fagyit. Ismételjétek el! A nap lemegy, mire végigmondjátok, úgyhogy maradjunk inkább a vanília-eper-csoki kombónál. 
A fagyikról bővebben a cukrászda honlapján olvashattok!

Levendula Kézműves Fagylaltozó

Bár az üzlet csak nemrég indult, mégis hatalmas sikerre tett szert, köszönhetően a különleges ízkombinációknak. Ha törik, ha szakad én biztosan megkóstolom majd az egri bikavért roppanós étcsokival, sőt még a mézes-ágyas vilmoskörte pálinka is megér egy íztesztet, szerintem.
Ha még több különleges fagyit szeretnétek látni, akkor lessétek meg a fagylaltozó oldalát

Fragola Fagylaltozó

Nemcsak egy, hanem egyből 6 üzlettel is büszkélkedhet Budapesten a Fragola, ahol a szokásos ízek mellett nem maradhatnak el a specialitások sem, például a tihanyi camembertes vagy akár a gorgonzolás. Ha szeretitek az ínyencségeket, akkor mindenképp kóstoljátok meg őket.
A további infókat nézzétek meg a fagyizó honlapján
Ajánlott cikkek