Világ

Mire ezt a fagyinevet végigmondjátok, lemegy a nap!

Újra megérkezett a hőség, fagyizzatok ti is sokat. Na, de melyiket választanátok a cifrábbnál cifrább ízű fagylaltok közül?
vous - 2015.07.17.
Mire ezt a fagyinevet végigmondjátok, lemegy a nap!

Mi a nyár egyik elengedhetetlen finomsága? Igen, a fagyi. A szokásos ízek – eper, csoki, vanília – mellett elképesztő újdonságokkal találkozni. Most olyan fagyizók, cukrászdák után kutattam, ahol tényleg különleges fagyikat kóstolhattok meg, vagy csak megnézhetitek, ha inkább kihagynátok az íztesztet.

Vári Cukrászda

A Budapest 16. kerületében található cukrászda rengeteg különleges, sőt inkább extrém fagyival büszkélkedhet. Mint például a csilis csokis, a datolyás banános vagy a kecskesajtos, de szerintem a legfurcsább a ganodermagombás avokádós fagyi. Ahogy elolvastam, máris magam elé képzeltem a szitut, ahogy állok a cukrászda előtt és kérek a kedves kiszolgáló hölgytől két gombóc ganodermagombás avokádós fagyit. Ismételjétek el! A nap lemegy, mire végigmondjátok, úgyhogy maradjunk inkább a vanília-eper-csoki kombónál. 
A fagyikról bővebben a cukrászda honlapján olvashattok!

Levendula Kézműves Fagylaltozó

Bár az üzlet csak nemrég indult, mégis hatalmas sikerre tett szert, köszönhetően a különleges ízkombinációknak. Ha törik, ha szakad én biztosan megkóstolom majd az egri bikavért roppanós étcsokival, sőt még a mézes-ágyas vilmoskörte pálinka is megér egy íztesztet, szerintem.
Ha még több különleges fagyit szeretnétek látni, akkor lessétek meg a fagylaltozó oldalát

Fragola Fagylaltozó

Nemcsak egy, hanem egyből 6 üzlettel is büszkélkedhet Budapesten a Fragola, ahol a szokásos ízek mellett nem maradhatnak el a specialitások sem, például a tihanyi camembertes vagy akár a gorgonzolás. Ha szeretitek az ínyencségeket, akkor mindenképp kóstoljátok meg őket.
A további infókat nézzétek meg a fagyizó honlapján
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
Otthon
Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
vous - 2023.05.22.
Vettél egy porszívót és szeretnéd a maximumot kihozni belőle? Ezesetben lehet, hogy szükséges lesz pár kiegészítőre, amit a csomagolás nem tartalmazott. Az alábbiakban felsorolunk néhány fontos porszívó tartozékot, amelyek segítenek a hatékony és alapos takarításban: