Otthon

Hurrá, itt vannak a kajapárnák

Édes álmok sütivel, ananásszal, tojással és baconnel. Eddig lehet, tényleg csak az álmaitokban szerepeltek, most viszont fizikai valójukban lesznek a második legkedvesebb hálótársaitok.
vous - 2015.07.16.
Hurrá, itt vannak a kajapárnák

Hallottatok már a kajapárnákról? Ha még nem, akkor itt az ideje megismerkednetek velük. Azok a tipikus “olyan cuki, hogy belehalok” kategóriás lények ők. Különösebb funkciójuk nincs, azon kívül, hogy aranyosak, plüssök és hozzájuk lehet bújni. Önmagában már ez elég lenne, hogy bemutassam őket nektek, de van még egy varázslatos tulajdonságuk. Mi lehet az? Az, hogy, ÉTELEK, amik nem hizlalnak. Persze, nem kell megenni őket, de saját tapasztalat, hogy nagyon jó rájuk nézni és magatokhoz ölelni őket, mikor már a hócipőtök is tele van a salátákkal. Higgyétek el, ahogy mosolyognak, eszetekbe se fog jutni megenni őket, de még ehető társaikat sem. Arról nem is beszélve, hogy a szemnek, a gyomornak egyaránt pihentetőek. És iszonyú ÉDESEK!

Nektek van már kajapárnátok? Küldjetek képet róla!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

5 gyönyörű vitorlázásra alkalmas hely
Világ
5 gyönyörű vitorlázásra alkalmas hely
vous - 2022.12.07.
Mostanában egyre inkább terjed a vitorlázás iránti érdeklődés a Balatonon. Sokan szeretnék kipróbálni, de ehhez nincs meg a megfelelő képesítésük ezért számukra a vitorlás bérlése lenne a megoldás. Ehhez azonban manapság már kapitányt is lehet bérelni így már megoldható a kirándulás. Arra is van lehetősége a vitorlázást kipróbálni akaróknak, hogy csak egy rövidebb két órás vitorlás bérlést próbáljanak ki, így kiderülhet valóban tetszik-e ez a sport. Természetesen van olyan lehetőség is, hogy egész napos 8 órás hajó és kapitány bérlést vegyen igénybe, sőt még a hajót is kiválaszthatják.

Otthon