Trend

Csuklya a divat a strandon!

Horrormaszkos emberek békésen fürdőznek az óceánban, mi pedig csak ámulunk és nem értjük, hogy miért csinálják ezt. Pedig nagyon egyszerű oka van.
vous - 2015.07.15.
Csuklya a divat a strandon!

Monokini továbbfejlesztve, illetve inkább vissza, ez a face-kini, vagyis arckini. Kínában ugyanis nem divat a barna bőr. Minél fehérebb valaki, annál egészségesebbnek tűnik, annál trendibb. Abban ők sem különböznek tőlünk, hogy sok mindenre képesek annak érdekében, hogy jól nézzenek ki, éppen ezért nem pironkodnak és magukra húzzák ezt a fura fejmaszkot. Így védekeznek a nap káros sugarai ellen. Meg persze a medúzák ellen is jól jön, így kettő az egyben megoldják a problémáikat. A face-kini hagyományos fürdőruhaanyagból készül és ma már minden színben és fazonban kapható. Sőt, egy közös tulajdonságuk van: a szemet, az orrot és a szájat szabadon hagyják.

Bár az ötletet támogatom, és persze nagyon fontos, hogy kellőképpen védekezzünk az UV-sugarak ellen, remélem, ez a furcsa divat nem tör be Európába, mert halálra ijesztenénk egymást a strandon! Lehet, hogy valós a félelmem, hiszen Amerikában már forgalmazzák a face-kinit. Mi azért maradjunk a „hagyományos” napvédőknél, de ne feledjétek, minimum 50 faktorossal induljatok útnak!

Mit választanátok? Face-kini vagy naptej?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Otthon

A népszerű és designos franciaágyak
Otthon
A népszerű és designos franciaágyak
vous - 2023.11.23.
Az alvás fontos szerepet játszik mindennapi életünkben, és egy megbízható franciaágy kiválasztása kulcsfontosságú a pihentető alváshoz. Az ilyen ágyak között két gyakran választott lehetőség van a rugós és a matracos változatok. Mindkét típusnak megvannak a maga előnyei és hátrányai, és a választás függ az egyéni szempontoktól és az alvási szokásoktól.