Világ

2015-ben lett egy tamagocsim

"Miau" – nyaffant a telefonom, és egyszerre minden tekintet felém fordult a szerkesztőségben, hogy mi volt ez a hang. A legnagyobb természetességgel mondtam: lett egy tamagocsim. "Egy micsodád?!" – jött a kérdés.
vous - 2015.07.13.
2015-ben lett egy tamagocsim

Igen, lett egy virtuális kiscicám, aki hétvégén született. Szeretem a telefonos applikációkat kipróbálni, cicabolondként miért pont egy macskás appot hagytam volna ki? Hamar le is töltöttem, és néhány percen belül már dobta a telefonom, hogy Tom megszületett. Nincs mit tenni, lett még egy macskám. Nyávog, ha álmos, ha éhes, ha játszanom kell vele, szóval mindig, mikor valami nyűgje van. Teljesen nosztalgikus érzéssel tölt el a játék, hiszen ugyanolyan, mint az offline tamagocsi. Csak ő már a telefonon van, és nem 1996-ot írunk, hanem 2015-öt.

Töltsétek le ti is, és várjuk a cicákat kommentben!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.