Lélek

Gyönyörű levelet írt duci szerelmének ez a lány

Szuper közös fotót osztott meg szerelmével egy lány, ám a fénykép kiverte a biztosítékot a netezők körében. És tudjátok, miért? Mert a szőke, helyes, fiatal nő egy átlagosnál nagyobb darab fiúval jár. A lány azonban visszavágott, egy megható szerelmes levéllel kelt párja védelmére.
vous - 2015.07.13.
Gyönyörű levelet írt duci szerelmének ez a lány

Ashley Stevens és barátja nemrég egy esküvőn jártak, ahol nem más, mint a lány kapta el a menyasszonyi csokrot. A fiatal nő pedig egy szupervicces szelfit készített a pillanatról, hogyan pánikol be ettől szerelme, miközben ő már a fejében az esküvőjüket tervezi. A fotó azonban nem maradt meg Ashley Facebook-oldalán, kikerült egy másik közösségi oldalra, ahol a kommentelők durván rátámadtak a lány szerelmére. Csak azért, mert a szép, szőke lány mellé ők nem egy duci fiút képzelnének el. Ashley pedig nem hagyta szó nélkül:

Hadd áruljam el nektek, megütöttem a főnyereményt Christopherrel. Lehet, hogy nem kockás a hasa, mint amilyenre egy lánynak vágynia kell a társadalom szerint, de ez miért számít, mikor azt az embert keresed, akivel az életed hátralévő részét szeretnéd leélni? Hihetetlenül figyelmes és türelmes, és mindig megtalálja a módját, hogy megmutassa nekem, mennyire szeret. Ő a legjobb barátom és szeretem azért, aki, ő pedig azért szeret engem, aki vagyok.

– írja megható, nyílt levelében Ashley, aki ezekkel a szavakkal remekül rávilágít arra, mi az, ami valójában fontos egy párkapcsolatban. Nem az a lényeg, hogy mennyire néztek jól ki együtt, hanem az, hogyan éreztek egymás iránt, és hogyan bántok egymással. Én pedig már alig várom, hogy Ashley legközelebb az esküvőjükről jelentkezzen újra!

Ajánlott cikkek