Világ

Nézni is rossz: tízezer kínai egy medencében

Kínát is elérte a hőség. Tízezrek szabadultak ki a medence mellé vagy a medencébe, és próbáltak hűsölni.
vous - 2015.07.13.
Nézni is rossz: tízezer kínai egy medencében

A képeket elnézve könnyű a magyarázat, hogyan válhat a kellemes pihenés tragikomikus heringpartivá. A víz inkább csak dísznek van a medencében, a hűsölés megmaradt illuziónak. A kínai vízi park különlegessége, hogy egyik medencéjét „Holt-tenger”-nek nevezik, hiszen ez egy sós vizű medence. Ahogy a 2013-as videón is látszik embertelen az az embermennyiség, amit elbír! Ezek után biztos, hogy máshogy fogtok arra tekinteni, amikor az 5 méteres komfortzónátokba telepszik valaki le a strandon.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.