Világ

Még ma pancsoljátok ki magatokat!

Jön az újabb vihar? Hétfő éjfélig országos figyelmeztetést adott ki az OMSZ.
vous - 2015.07.12.
Még ma pancsoljátok ki magatokat!

Ma éjféltől számíthatunk ismét felhőszakadásokra, viharokra. Figyelmeztetés van érvényben az egész országra. Holnap valószínűleg nem fogjuk megúszni az esőt, éppen ezért, ha tudjátok, ma még élvezzétek ki a pancsolást és napozást. Nem indul majd napsütéssel a hét, borult időre és zivatarokra kell számítanunk hétfőtől. Hideg nem lesz, 22–27 fokra készüljetek – tudtuk meg az OMSZ-től.

Esernyőt vigyetek magatokkal! 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.