Trend

Az év dilemmája: levágassam a hajam vagy ne?

Ma délután rettegve fogok leülni a fodrász székébe, még akkor is, ha fél év elhatározás van mögöttem, és unom a majd popsiig érő hajam, és még ha csak pár centiről van is szó. Jó, azért annál többről.
vous - 2015.07.10.
Az év dilemmája: levágassam a hajam vagy ne?

Vicces pedig, hogy majdnem hét évig tüsi hajjal toltam, voltam punkos, vörös, pink csíkos fekete alapon, aztán csak sima fekete. Lazán váltottam bármire, de most, hogy ilyen hosszú, már az egy centi gondolatától is kiborulok.

Egyszerűen imádom, hogy lágyan leomlik, dobálhatom, csajos, és még pofozni is milyen jó vele (haha)! De kár, hogy csak lóg, meg semmilyen, és unom. Arról nem beszélve, hogy nyáron percenként hámozom ki magam belőle.

Szolid centimínuszolásra gondoltam csak, némi fokozatosság, hajritkítás, de azt már az elején beláttam, hogy nem lesz elég csak ennyit mondani a fodrásznak, ha nem akarok szívni, és túl akarom élni ezt a sorsdöntő beavatkozást. Íme pár szabály, amit jó, ha észben tartotok, mielőtt fodrászolni indultok!

Fodrászt csak ajánlásra válassz!

Úgy-úgy. Olyanhoz menjetek, akiről jót hallotok, és akit nyugodt szívvel ajánlanak nektek a barátnőitek!

„Csak tíz centit!”

Ne kergessünk hiú ábrándokat, a tíz centi nem lesz tíz centi, úgyhogy tényleg kössétek a lelkére az ollómesternek, hogy különösen érzékenyek vagytok rá, s ha nem lesz annyi az annyi, akkor itt vér fog folyni. Ha látják, hogy tényleg érzékenyek vagytok rá, akkor jobban odafigyelnek.

Menjetek biztosra!

Üljetek gép elé, és csináljatok képválogatást. Vegyétek figyelembe az arcformátokat, keressetek aszerint frizurákat, és szűrjetek még tovább: ha vékony szálú hajatok van, az nem fog tüsiben úgy állni, ahogy a képen látod egy dús, erős hajszálú csajon; és ha frufrura akarsz váltani, döntsd el, hogy azt hajlandó vagy-e naponta gondozni. Bátran csinálj olyan képválogatást is, hogy mit nem akarsz semmiképpen viszontlátni a hajadon!

A végén SOHA NE NÉZZETEK LE!

Nincs borzasztóbb annál, mikor hajtetemeket láttok magatok alatt, és tudatosul bennetek, hogy a tieitek, illetve pár perccel ezelőttig azok voltak. Tessék szemmagasságig nézelődni, csajok!

Csak nyugi!

Lehet, hogy az első percben bőgve rohannátok ki a szalonból, és a „legkedvesebb” jelzőkkel illetitek magatokat, de nem olyan tragikus a helyzet. Egyszerűen csak kivágtak belőletek egy részt, és az furcsa. Szokni kell, hogy kevesebb súly van a fejeteken, és hogy kicsit mások vagytok. Adjatok magatoknak időt!

Ti könnyen megváltok a hajatoktól? Mutassatok előtte-utána képeket!

Címkék: #dilemma #fodrász
Ajánlott cikkek