Világ

Az internetes flört és cset már megcsalásnak számít?

Amióta elérhető interneten a szerelem, elérhető az erotika is egy vagy akár több partnerrel, azóta kérdés, hogy az interneten, az internet segítségével elkövetett flört, csetelés milyen kategóriába sorolható.
vous - 2015.07.11.
Az internetes flört és cset már megcsalásnak számít?

Eltérőek a vélekedések. Bizonyos kapcsolatokba belefér, nem számít csalásnak, más egy finom flörtöt tartalmazó levél alapján is felbontaná a kapcsolatát. Mert számára egy levél is árulás. 
 
Lehet, hogy az. A netes „csalás” határai ugyanis nincsenek kőbe vésve még ma sem, párkapcsolat- és személyiségfüggő, kinek mi fér bele az értékrendjébe. Nagyon érdekes, mit gondol erről egy jövőkutató. A cikk folytatását ide kattintva olvashatjátok.

A borítókép forrása: Pixabay

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
Otthon
Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
vous - 2024.05.28.
Több szempontot is figyelembe kell venni, ha azt szeretnénk eldönteni, hogy elöltöltős vagy felültöltős mosógép volna ideálisabb a számunkra. Az első és legfontosabb aspektus az, hogy mekkora terület áll a mosógép rendelkezésére.