Világ

Az internetes flört és cset már megcsalásnak számít?

Amióta elérhető interneten a szerelem, elérhető az erotika is egy vagy akár több partnerrel, azóta kérdés, hogy az interneten, az internet segítségével elkövetett flört, csetelés milyen kategóriába sorolható.
vous - 2015.07.11.
Az internetes flört és cset már megcsalásnak számít?

Eltérőek a vélekedések. Bizonyos kapcsolatokba belefér, nem számít csalásnak, más egy finom flörtöt tartalmazó levél alapján is felbontaná a kapcsolatát. Mert számára egy levél is árulás. 
 
Lehet, hogy az. A netes „csalás” határai ugyanis nincsenek kőbe vésve még ma sem, párkapcsolat- és személyiségfüggő, kinek mi fér bele az értékrendjébe. Nagyon érdekes, mit gondol erről egy jövőkutató. A cikk folytatását ide kattintva olvashatjátok.

A borítókép forrása: Pixabay

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.