Világ

Ilyen egy romantikus randi egy 9 éves szerint

Tündéri ajándékkal lepte meg szüleit egy kilencéves amerikai gyerek. A kislány egy romantikus randevút szervezett nekik, amin nemcsak ők hatódtak meg, hanem ti el fogtok olvadni tőle.
vous - 2015.07.08.
Ilyen egy romantikus randi egy 9 éves szerint

Ti milyennek képzeltek el egy tökéletes randevút a szerelmetekkel? Ha éppen nincs jó ötletetek, de van egy kishúgotok, bátran kérdezzétek meg tőle, hogy ő hogyan csinálná, mert biztosak lehettek benne, pontosan tudja, mit kell tennetek. Egy videós stáb nemrég megkérdezte egy kilencéves amerikai kislánytól, hogy szerinte milyen lenne egy tökéletes, kettesben elöltött nap a szülei számára, a gyerek pedig szupercuki javaslattal állt elő. 

Tudom, hogy a szüleim kevés időt tudnak együtt tölteni, vagy azért, mert sokat dolgoznak, vagy mert velünk vannak. Ha én szerveznék romantikus programot nekik, akkor piknikezni küldeném el őket, hiszen imádnak a szabadban lenni és szeretik az egészséges ételeket. Egy fa alá terítenék egy pokrócot és odaraknám piknikkosarat, hogy ehessenek és ihassanak. Szerintem nagyon boldogok lennének és tudnák, hogy nagyon szeretem őket.

A stáb le is szervezte a szülőknek a randevút, amit most ti is megnézhettek:

Kedvet kaptatok a piknikezéshez?

A VOUS-n egy egész napot szenteltünk a pikniknek.

Címkék: #cuki #randi #videó
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.