Lélek

Négy dolog, amiért ne kérjetek többé bocsánatot!

Már észre sem vesszük, de minden nap az indokoltnál jóval többször kérünk elnézést másoktól. Most mutatok pár élethelyzetet, amiben akaratlanul is megtesszük, pedig nincs szükség arra, hogy bárkitől is bocsánatot kérjetek.
vous - 2015.07.08.
Négy dolog, amiért ne kérjetek többé bocsánatot!

Mikor nem vagytok a legjobb formátokban

Forrás:
Pixabay

Ne haragudj, most nem nézek ti túl jól, nem volt időm hajat mosni és sminkelni sem.

Ismerős? Pedig teljesen természetes, hogy előfordul, úgy találkoztok valakivel, hogy nem volt időtök kicsípni magatokat. Attól, mert éppen nem tudtatok csinosan felöltözni, még nyugodtan kimehettek emberek közé és nem tartoztok érte magyarázattal.

Mikor szabadságra akartok menni

Kivenném a pénteket szabadnapnak. Nem baj?

A szabadnapjaitok járnak nektek, hiszen megdolgoztatok értük. Megérdemlitek, hogy kivegyétek őket.

Mikor emlékeztetnetek kell a másikat valamire

Bocs, hogy felhozom, de emlékszel, múltkor megígérted, hogy…

Semmi ok nincs a sajnálkozásra, ha valakivel megbeszéltetek valamit, aztán ő elfelejti. Ha csak arról is van szó, hogy a pólótokat adtátok kölcsön, természetesen elvárjátok, hogy visszakapjátok. Az pedig biztos, hogy nem kell bocsánatot kérnetek ezért.

Mikor véleményetek van valamiről

Ne haragudj, de szerintem ez nincs így.

Nem nagyon tudok elképzelni olyan helyzetet, mikor tényleg indokolt lenne az, hogy elnézést kérjetek azért, mert van véleményetek és az esetleg nem egyezik a többiekével.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!