Otthon

Hűsöljetek aranyfényben

Szeretek reggel arra kelni, hogy apró pöttyök rezegnek a plafonon. Az ablak előtt ugyanis nyírfák állnak, és megtörik a fényt, ami a lehúzott redőny lyukacskáin áramlik a szobába. Legalább ez jó ebben a kánikulában.
vous - 2015.07.07.
Hűsöljetek aranyfényben

Mert ha valami, az tuti beválik ebben a melegben, ha kisvakond módba váltotok, és elszeparáljátok magatokat a külvilágtól. Ha már a meleg ott van mindenhol, akkor legalább a lakásban ne vegye át az uralmat, és erre legjobb a redőny.

Használjátok ki az esti, éjszakai és hajnali hűs levegőt, akkor rántsátok fel a rolót, és nyissátok ki az ablakot; azonban reggeltől estig jó, ha teljesen lehúzzátok. Így a napsugarak nem melegítik fel a benti levegőt, és igaz, hogy a levegő áll, de engem kárpótolnak a pislákoló fények.

Igazából ez csak egy jó ok arra, hogy eláruljam, fényfüggő vagyok. Szeretem a titokzatosan beáramló fénycsóvákat, legyen az bárhol. Ha van ilyen fotótok, osszátok meg velünk a Facebook-oldalunkon!

Forrás: Pixabay

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Minőségi és dizájnos bútorok az otthonokba, bel- és kültérre
Otthon
Minőségi és dizájnos bútorok az otthonokba, bel- és kültérre
vous - 2024.03.28.
Otthonaink berendezése mindig egy izgalmas, ugyanakkor embert próbáló, jelentős költséggel járó feladat, amely meghatározó a stílus és a kényelem szempontjából, így körültekintést, megfontolást igényel.