Otthon

Hűsöljetek aranyfényben

Szeretek reggel arra kelni, hogy apró pöttyök rezegnek a plafonon. Az ablak előtt ugyanis nyírfák állnak, és megtörik a fényt, ami a lehúzott redőny lyukacskáin áramlik a szobába. Legalább ez jó ebben a kánikulában.
vous - 2015.07.07.
Hűsöljetek aranyfényben

Mert ha valami, az tuti beválik ebben a melegben, ha kisvakond módba váltotok, és elszeparáljátok magatokat a külvilágtól. Ha már a meleg ott van mindenhol, akkor legalább a lakásban ne vegye át az uralmat, és erre legjobb a redőny.

Használjátok ki az esti, éjszakai és hajnali hűs levegőt, akkor rántsátok fel a rolót, és nyissátok ki az ablakot; azonban reggeltől estig jó, ha teljesen lehúzzátok. Így a napsugarak nem melegítik fel a benti levegőt, és igaz, hogy a levegő áll, de engem kárpótolnak a pislákoló fények.

Igazából ez csak egy jó ok arra, hogy eláruljam, fényfüggő vagyok. Szeretem a titokzatosan beáramló fénycsóvákat, legyen az bárhol. Ha van ilyen fotótok, osszátok meg velünk a Facebook-oldalunkon!

Forrás: Pixabay

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.