Intim

Restart – indítsd újra a szerelmeteket!

A kapcsolat kezdetén még mosolyogtál, ha mellette ébredhettél, vagy akkor is, ha csak ránéztél. Az elején még minden szerelem olyan tiszta, hogy szinte ragyog. 
vous - 2015.07.07.
Restart – indítsd újra a szerelmeteket!

Itt van pár tipp, hogy életben tudd tartani a kapcsolatod akkor is, ha fakul a ragyogás:

Hagyjátok abba az egymásra mutogatást

Ne csak a párodat hibáztasd, még akkor se, ha szilárd meggyőződésed van arról, hogy ezt most ő szúrta el. Próbáljátok megérteni egymást, hogy mi miért történhetett. A veszekedés és a vádaskodás nem segít a probléma megoldásában.

Figyelj arra, amit mondasz

Ne mondj olyat, amit később megbánnál. Sokkal praktikusabb az, ha átgondolod, mit szeretnél mondani, mint hogy később azon bánkódj, hogy valami olyat mondtál, amit nem is úgy értettél. Előzd meg a felesleges magyarázkodást!

Légy őszinte, ne kritikus

Néha az őszinteség úgy hangzik, mintha kritika lenne, pedig csak elmondod a véleményed. A párod felszedett némi pluszkilót? Ne kritizáld, inkább adj neki bátorító ötleteket!

Képzeld magad az ő helyébe

Ideges vagy? Fókuszálj a pozitív dolgokra! Lehet, hogy egy pár vagytok, de máshogy éreztek és gondolkodtok, ami rendben is van, úgyhogy próbáljátok egymást a lehető legjobban megérteni.

Legyetek egymás legnagyobb szurkolói

Segítsetek egymásnak abban, hogy minél nagyobb sikereket érjetek el! Ez egy egyszerű lépés, de a párodnak nagyon sokat számít, hogy ott legyél vele jóban-rosszban.

Ne félj beismerni, ha tévedtél

Megtörtént. Oké. Te is ember vagy, hibázol. A lényeg, hogy ismerd be, megkönnyíti az előrelépést.

Naponta mutasd ki, hogy szereted őt

Ez is olyan apróság, ami sokat számít. Minden nap emlékeztesd a pasidat arra, hogy „rajongsz” érte és hogy számodra ő a legcsodálatosabb. 

Légy türelmes

Fogadd el, hogy neki is vannak gyengeségei! Legalább hagyj neki időt arra, hogy megpróbáljon változtatni.

Ünnepeljétek meg az álmaitokat

Ha osztoztok a sikerekben és az álmok megvalósulásában, sokkal közelebb kerültök egymáshoz. Ezeket ünnepeljétek meg rendszeresen, nagyon sokat számít!

Beszéld ki

Ha nem értetek egyet valamiben, beszéljétek meg! Az egyik legfájdalmasabb és legfeleslegesebb dolog egy kapcsolatban a csend. Sokkal jobb és könnyebb megoldás az, ha megbeszélitek a problémáitokat.

Mutass példát

A legjobb módja annak, hogy szeressenek téged az, ha te is szeretsz. Mutasd meg a párodnak, hogy milyen szeretetre vágysz úgy, hogy előbb te mutatod meg neki.

Randizzatok

Mi a legnagyobb titka egy hosszú távú kapcsolatnak? Az, hogy közös programokat csináltok együtt, csak ti ketten. Ez fenntartja a szoros viszonyt és tartós kötést alakít ki köztetek. Szerintem ezt fogjátok a legjobban élvezni!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.